Епа луѓе за разлика од другите јас имам предрасуди, може не толку до луѓето колку до типот на музиката. На примет турбо-фолкот и тие бугарски гомна стварно се за никаде, кај србиве цицлести цури излагаат полу голи и појма немаат од пеење ама важно се покажуваат, а кај бугариве пола и повеќе песни им се украдени, или пак оној транвеститон Азис да го гледам. Истотака гледам горе некој кажа за трансери и рапери, а ај кажи ми молим те тогаш што е финтава со ова подоле напишано од сердарот што и јас се согласувам со него?

Е сега може некој ќе се сложува некој нема, ама тоа е мое мислење и јас имам право да имам такво мислење:bip:
Е сега за луѓето што се определиле да слушаат музика тоа точно е нивни избор и многу зависи од тоа како се однесуваат и они па дали ќе бидат подложени на предрасуди или не? Па не се криви луѓето што 95% од металците и скинерите така се облакаат и однесуваат и си го имаат воспоставено тој имиџ. А за трансеритеSerdarot напиша:и не знам шо има поубо во забегани wanna-be сатанистички неартикулирани бучави (не само во треш, дед & блек металот, туку во многу музички правци...) шо некои сакам-да-бидам „бендови„ ги презентираат низ светов...
не бе на апчиња сме ниеSteF напиша:или му кажуваш Трансер и одма тука дрогите или шприцови

Е сега може некој ќе се сложува некој нема, ама тоа е мое мислење и јас имам право да имам такво мислење:bip: