Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.669
- Поени од реакции
- 31.904
И ова исто. Во последните песни шо им ги чув и научив беше. Али ептен ми е јака.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не сум некој ватрен обожавател, како повеќето тука, но си имам голема доза почит и во одредено расположение сакам да си пуштам неколку песни. Омилена ми е дефинитивно “Курвини синови“, по која ја обожавам изведбата на Џони и му благодарам што ја напиша “Мен се душо од тебе не растаје“, а исто ја обожавам и преработката на Сардисале лешочкиот манастир. Прекрасна преработка.

Добар бенд се само што последно време претерано ги викаат по секакви фестивали низ регионов Македонија -Србија што е претерано . Јас не сум бил на ниеден нивна свирка на концерт, но би сакал ако ми се укаже можност.
и изгледа и на Амнезија опен аир фест во Лешок ќе доаѓаат.на опен фест во струмица ќе доаѓаат.

https://www.facebook.com/photo.php?v=810240288987575&set=vb.100000048347547&type=3&theaterАј да смениме
![]()
С.А.Р.С е еден од подобрите нови алтернатив рок бендови на балканот. Бендот е формиран во 2006 година, а членови во истиот бенд се Александар Луковиќ, Борис Тасев, Ненад Џорџевич, Петар Миланович, Сања Лалич, Тихомир Хинич и Жарко Ковачевич.
С.А.Р.С првиот свој албум го издале во Март 2009 година, кој е насловен исто како и самиот бенд С.А.Р.С и содржи 11 песни и една бонус трака. Вториот албум е издаден 2011, под наслов Перспектива, третиот е издаден лани и насловен како Куча Части а последниот албум го издадоа оваа година во Јануари под насловот икони на поп културата.
Бендот е еден од најслушаните бендови во србија и пошироко на балканот.