Музичко име на тапет : Coldplay

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Еден од најдобрите бендови во Ex Yu.
Џони еден од најдобрите уметници во некогашната држава...

Не сум некој ватрен обожавател, како повеќето тука, но си имам голема доза почит и во одредено расположение сакам да си пуштам неколку песни. Омилена ми е дефинитивно “Курвини синови“, по која ја обожавам изведбата на Џони и му благодарам што ја напиша “Мен се душо од тебе не растаје“, а исто ја обожавам и преработката на Сардисале лешочкиот манастир. Прекрасна преработка.

Azra e muzika moje mladosti, znachi po poshtovan bend od ex ju prostori nemam, tie mi se ko krvotok, clenovite imaat detalni postovi, jas samo pisuvam kako se chuvstvuvam vo odnos so Shtulich i Azra ljubov e toa platonska :love:

Filigranski plochnici puni baruta...
Hej stari gde si i reci mi neshto o njoj ....
Bestija, sa usne vrele vishnje...
Ti i ja...

I mal miljon, koga slusham AZRA isto kako ljubov da vodam!

@Луси_Лу Ти си жена другог система.

Не сум некој ватрен обожавател, како повеќето тука, но си имам голема доза почит и во одредено расположение сакам да си пуштам неколку песни. Омилена ми е дефинитивно “Курвини синови“, по која ја обожавам изведбата на Џони и му благодарам што ја напиша “Мен се душо од тебе не растаје“, а исто ја обожавам и преработката на Сардисале лешочкиот манастир. Прекрасна преработка.

Чисто како куриозитет бас линијата на Heart Shaped Box Nirvana ја мавнале токму од оваа песна.

За Азра се е кажано нема потреба да се повторуваме, би сакал само да ја споделам преработката.

Поздрав до Џони ^^^

Ај да смениме :)

banner_sars.jpg

С.А.Р.С е еден од подобрите нови алтернатив рок бендови на балканот. Бендот е формиран во 2006 година, а членови во истиот бенд се Александар Луковиќ, Борис Тасев, Ненад Џорџевич, Петар Миланович, Сања Лалич, Тихомир Хинич и Жарко Ковачевич.

С.А.Р.С првиот свој албум го издале во Март 2009 година, кој е насловен исто како и самиот бенд С.А.Р.С и содржи 11 песни и една бонус трака. Вториот албум е издаден 2011, под наслов Перспектива, третиот е издаден лани и насловен како Куча Части а последниот албум го издадоа оваа година во Јануари под насловот икони на поп културата.

Бендот е еден од најслушаните бендови во србија и пошироко на балканот.

Ги знам со сигурност уште пред да ги дознаат сите оние кои денес свршуваат по нив :D
А ги нејчам, ниту сум ги сакал некогаш. Само што излегоа во Апореа ги пуштаа. Патам БуџјаФ Лебац беше тогаш хит, уште пред да ја прикачат на јутуб :icon_lol:

А никогаш не ме примиле, ми влечат некој спој кој не можам да го сварам и прифатам. Исто тоа вргалењето кое ми наликува на Тајзи(е) не им го можам.

Добар бенд се само што последно време претерано ги викаат по секакви фестивали низ регионов Македонија -Србија што е претерано . Јас не сум бил на ниеден нивна свирка на концерт, но би сакал ако ми се укаже можност.

Жарко беше дел од MVP заедно со Бане :)

Последно уредено:

Добар бенд се само што последно време претерано ги викаат по секакви фестивали низ регионов Македонија -Србија што е претерано . Јас не сум бил на ниеден нивна свирка на концерт, но би сакал ако ми се укаже можност.

на опен фест во струмица ќе доаѓаат.

Во ист кош со Суперхикс и Дубиоза. Бендови што сум ги слушал, а сега не можам да ги поднесам органски од кога на секои две недели имаат свирка негде.

добри се сарс, бев на вивната свирка у експо и стварно направија добра атмосфера и криво ми е што нема да можам да одам пак кога ќе бидат во лешок зошто имам испити. Е сега серачи секогаш ќе има. Правеле многу свирки, па што? Дома да не ти пеат под пенџере? Иначе од новиве песни Клинка ми е нај:love:

Ај да смениме :)

banner_sars.jpg

С.А.Р.С е еден од подобрите нови алтернатив рок бендови на балканот. Бендот е формиран во 2006 година, а членови во истиот бенд се Александар Луковиќ, Борис Тасев, Ненад Џорџевич, Петар Миланович, Сања Лалич, Тихомир Хинич и Жарко Ковачевич.

С.А.Р.С првиот свој албум го издале во Март 2009 година, кој е насловен исто како и самиот бенд С.А.Р.С и содржи 11 песни и една бонус трака. Вториот албум е издаден 2011, под наслов Перспектива, третиот е издаден лани и насловен како Куча Части а последниот албум го издадоа оваа година во Јануари под насловот икони на поп културата.

Бендот е еден од најслушаните бендови во србија и пошироко на балканот.

https://www.facebook.com/photo.php?v=810240288987575&set=vb.100000048347547&type=3&theater
Кога сме веќе кај нив еве ти линк од кавер што направив на песната Лутка заедно со едно другарче. поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom