Музички вести!

• Креатор на темата Креатор на темата +_Inception_+
  • Време на започнување Време на започнување
Е ОВА МЕ ИЗНЕНАДИ!!!!
Преземено од страницата на Суперхикс....

10.11.2005

ПЕЦЕ E OK

После неколку контроли се утврди дека Пеце на едното уво скоро не слуша. Операцијата беше направена на 9.11. и според сите прогнози веруваме дека бргу ќе се опорави и зафатот ке биде 100% успешен.

Dedicated For Life го промовираат албумот

dedikejtedvoz.jpg
На 19. ноември во Младинскиот културен центар во Скопје, Dedicated For Life ќе имаат концерт на кој ќе го промовираат албумот By all means, како и спотот за темата No faith. Покрај нив, на концертот ќе учествуваат и: Crimson Sunrise – Скопје, Victim Yield - Куманово и Hardfaced – Охрид, а влезниот билет ќе може да се купи за симболични 50 денари. Настапот во Скопје за Dedicated For Life значи и крај на мини-турнеја по Македонија, која минатиот месец се одвиваше во пет града: Штип, Куманово, Прилеп, Охрид и Тетово.
Инаку, албумот By all means содржи десет песни: Intro, Inner Sin, No Faith, Forever Gone, Acoustic, By All Means, Pain, Evil, Emptiness and Lies, Everyday Grayness, Twisted Destiny и It's All Been Said. Сите заинтересирани веќе на концертот ќе можат да го купат за 150 денари, а истиот доаѓа со омот од осум страници, кој е во боја.
Патем, во Dedicated For Life членуваат: Огнен Шапковски (вокал и гитара), Кирил Јакимовски (вокал), Ѓорѓи Трпковски (гитара), Драган Петровски (бас) и Димитар Петровски (тапани).
Бендот е мошне расположен за контакти со медиумите...

Закон!!!
Боби, че го глеаме као пука солажи.....:music3::music3::music3:

Samo QUICK QUESTION moze?? se izviniuvam so izbeguvam od temata. KOJ ZNAE DA MI KAZE KAJ MOZE DA GI NAJDAM LIRICITE NA NOVIOT ALBUM NA NILE-ANNIHILATION OF THE WICKED?? i ako nekoj gi najde ODMA da me izvesti. AMIN.

The`bItCh напиша:
Прво песна, па камера, па... заборав!

ciara.jpg

Една од r`n`b надежите на оваа сезона Ciara, чијшто албум "Goodies" некое време го обзеде вниманието на медиумите и на љубителите на овој стил музика, планира да се впушти и во водите на седмата уметност.И тоа веќе е прејдено во реализација. Доби дебитантска улога во филмот"Rumble".

Aman veke,
ne se znae koja sto e.
Katastrofa:icon_mad:

Не се споредуваат овие две „порки“.

TARATUR i Fun House na 24.12 vo Life radio,

na 26 ili 27.12 svirka na plostad

Goddess of Chaos напиша:
Дајте бе некои информации за цеца,азис ово оно...
Па тоа највише ме интересира!!!!!!!
Можеш и ти да дадеш, и нас не интересира тоа! :wink:

epa vaka prvo za 50 cent po negoviot film toj pred tri dena ja promovirashe i novata pesna WINDOW SHOPPER posvetena za NAS malce kaka za nego a isto taka i EMINEM ina nova pesna WHEN IM GONE mnogu zalna za HAILY JADE(kerka mu) mnogu tazna. I dvete pesni se ochekuva slednata nedela da bidat na top ten song u usa

Новиот албум на Каролина Гочева е :(

воопшто не е како што очекував, ко за на златно славејче се песните!
може она многу подобро, не знам што е со албумов....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom