Ок тоа е друга опција, јас ти ја пишав оваа што иде успешно сега за сега.Знам за него, ама што ќе му плаќаш 10%... гастербајтери има на тони, се туку ќе се најде некој да донесе што треба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок тоа е друга опција, јас ти ја пишав оваа што иде успешно сега за сега.Знам за него, ама што ќе му плаќаш 10%... гастербајтери има на тони, се туку ќе се најде некој да донесе што треба.
Би требало во кинеската на плоштад, зад Тренд шо е.кај има солидни кинески акустични гитари во ск ? и да не бидат класични
кај има солидни кинески акустични гитари во ск ? и да не бидат класични
уште неам ништо размислувано , имам стаг класична ама ич не ја свирам така ми дреме , и општо не свирам мн мн акустична , повеќе електрична затоа мислев некое кинеско срање да зеамКолку пари имаш на располагање?
уште неам ништо размислувано , имам стаг класична ама ич не ја свирам така ми дреме , и општо не свирам мн мн акустична , повеќе електрична затоа мислев некое кинеско срање да зеамшто имаш на ум ти чим вака прашуваш :d
Дека кинески побара, иначе и ја би играл на овие.Јас не би ти ги препорачал тие од кинеската на плоштад. Имаш доста добри гитари до 5000 во Мими Музика. Место да дадеш 3000 за тоа срањето од кинеската, поубаво дај уште некоја 1000-ка повеќе и ќе имаш многу поквалитетна гитара. Ѕирни и на претходниве страни на темава, за истово прашуваше и некој друг член.![]()
Ај да пробам уште еднаш да прашам...
Некој да не има стара истрошена (не мора да е во употреблива состојба) електрична гитара.
Ми треба за украс на зид на кафиќ.
Нешто што ви збира само прашина и што не сте размислувале дека можете да го продадете.
Најдов на Пазар3 некаков Behringer за 4иљадарки, ама дури и таа ми е грев да ја гребам за да изгледа старо и иссвирено, а плус за намената ми се многу пари.
Исто ако има некој некаков предлог каде да најдам, добродојдено е... сега веќе сум во цајтнот и стварно ми треба хелп пошто акустични стари имам ама не ми се уклапаат у шема.