G
_Ghost_
Гостин
Бев, прашав, ми рекоа немале. Фала во секој случај.Мислам дека се од 100 до 150 ден ама мислам дека сите се со иста интонација од C
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бев, прашав, ми рекоа немале. Фала во секој случај.Мислам дека се од 100 до 150 ден ама мислам дека сите се со иста интонација од C
Gledaj povekje vatno da si zemes, i za svirki da ti se najdeМислам дека во Guitar House сеуште продаваат Ибанези grg170 кој е околу 200 евра, а слична цена држаат и нивните паралели во S серијата како gsa60 и слично.
Околу појачало, би ти препорачал да не зимаш испод 30 ватно, дури и ако ти е за вежбање.Во До-Ре-Ми на кеј продаваат добри Laney, имам едно 35 ватно од 200 евра негде и тек после две години го сменив за Line 6 од 75 вати чисто оти ми требаше појако.
Можеш да поминеш и до артист кои можам да кажам дека во моментов се со најдобар избор во Скопје.
mozno e da kasne poradi nedovolno jak kompjuterski procesor ili audio kartaГитарава прво е поврзана во аудио интерфејс(така мислам се викат) Lexicon alpha па после во компјутер.а за то со каснењето не знам шо мојт да е проблемот.
јас продавам гитара, може да се договориме, пиши ми на маил ickoice@hotmail.com да ти дадам слики и повеќе инфоСакам да купувам електрична гитара, цената да биде од 200 до 300 евра. Ако може некој поискусен да ми препорача некоја гитара за почетници.
mislam deka ima u Mimi.Да не знае некој дали има "мини" гитари во Скопје и каде..?
Не зборам за оние по детските продавници за 2-300 денари, туку нешто поквалитетно.
Гитарава прво е поврзана во аудио интерфејс(така мислам се викат) Lexicon alpha па после во компјутер.а за то со каснењето не знам шо мојт да е проблемот.