Музичари кои ве иритираат(анти Јован&Co тема)

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Abe Bojan 13 go zaboravivte!!!

p.s ako imate i pesna so ve nervira kazete

Снуп Дог :pos: ...и многу други амерички хип нуп гомца

Me nervira Zeljko Samardzic.
Strasno !!! :nerv:
Me nervira 90% od makedonskata `estrada`...
ali prednici None.

Me nervira trash-metal po defoult.
I DJ-ei (mislam na ona narkomanite sto pustaat `techno-rave `muzika) od licni pricini mrazam.

Сите српски пејачи на балади: Жељко Јоксимовиќ, Жељко Самарџиќ, Саша Ковачевиќ, Владо Георгиев, Бојан Маровиќ и мушки део Звезде Гранда.
Сека Алексиќ особено не можам да ја поднесам!

Од странски изведувачи може да ги посочам и јас Токио Хотел, не како музика ама како појава, тој пејачот не се знае дали е машко или женско, така се облекува, такви фризури прави та навистина човек ќе се подзамисли.

Аксл Роуз ме нервира и тоа многу, а горе-долу се согласувам со вашите писанија. Би допишал и ја некој, ама ме мрзе и неам време :)

Песна што ме нервира е дефинитивно “дилема“ од бојана:zid:

:pov:

ќе допишам ууууште ама покасно немам време сеа...

TOKIO HOTEL (ne mozam da gi podnesam :vozbud:) 50 cent , vrcak,tamara,djogani i mn dr me mrzit da nabrojuvam

Биба Додева, Каролина Гочева, Тамара Тодевска.......
Од странските Бијонсе, такозваните рапери, сите турбофолкери од на пинк, сите од планета, не ми текнува други во моментов....

Адријан Гаџа, Марјан Стојановски,

Марија Шерифович не можам да ја поднесам, незнам зошто но од секогаш ми е одвратна и бљак фаца

Елвир и Јован дефинитивно.

Во последно време Врчак. :icon_conf

И уште некои што не си ни дозволувам да ги ставам во категоријата музичари.

Виле Вало најмногу,Ејми Вајнхаус има добар глас ама одвратна ми е,Скот Вејланд од Велвет Револвер,и сите “музичари“ од типот на Токио Хотел и компанија

Ме иритира појавата/гласот/песните/фацата и се поврзано со Џесика Симпсон:nerv:
ме нервираат и многу други ама она е на врвот!

Виле Вало најмногу,Ејми Вајнхаус има добар глас ама одвратна ми е,Скот Вејланд од Велвет Револвер,и сите “музичари“ од типот на Токио Хотел и компанија

:smir: Не најмногу, ама сепак еден од тие шо не можам да ги смислам...

А Скот Вејланд од Stone Temple Pilots?

Пошто таму и си припаѓа он. А не во модерна рок група.

Ме нервираат Кис, ме нервираат Токио Хотел, ме нервираат, 50 марки(cent), Снуп дог и сите тие нафуранковците....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom