Музичари кои ве иритираат(анти Јован&Co тема)

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Ме нервираат: Лили Ален, обидите на Парис Хилтон, Хилари даф, Линзди Лохан, Токио Хотел(боже смилуј се)и некои слични глупи фаци.
Ме нервира тоа што Ејми Вајнхаус си го сјебува животот, а е прекрасен вокал со супер песни.

Ако се водиме по името на темава тогаш музичари не се Парис Хлтон, Даф, или Лохан.

...во контекст на името на темата, музичари што не ги сакам, секој бенд под знамето на Металкорот, или нешто приближно, што е исфорсирано а се крие под името на death metal-от, нешто од типот на новите бендови низ европа, а и америка понесени од трендот на Melodic death. И тие се сепак музичари поради способностите да прават самите музика, ама за жал не со своја глава/од своја глава.

мартина. елвир. јован. можно е дополнување понатаму...

Од нашиве Бојана не можем да ја смислим ауф! бљааак!
Од ТВ Пинк свитеее бљаааааааааааааак (не ни може да се нареча музичари, а ни Бојана)
А од странски Beyonce ме нервира одвреме навреме...леле не ми текнува сеа, се изнервирав со Бојана, ќе се надополнам покасно...

Токио Хотел,Ејми Вајнхаус што навистина е добра а си го уништува животот,Елвир,Металика,Татарине и српските турбо-фолк пејачи.

Јован Јованов, Мартина, Тие северно, и источно од нас (СИТЕ од турбо фолк) и куп татини богати синови анонимци со по еден смрден спот, колку да ги видат роднините на ТВ.

дакле..
50 сент и 90%рапери од новиов век,Елвир Јован,Врчак,Гаџа,Индира Радич,Ален од Бјело Дугме,сите Бугарки освен Анелија и Камелија,Адријана Јаневска.Џус,Орце Стефковски,и да Боно наравно.
ке има доплнување во скоро време

Yngwie, Боно од ВоДва. Толку се музичари. Не ги спомнувам јован, елвир, мартина, бојана, зашто насловот на темата е `Музичари...`. Кога ќе има тема `Морончиња со IQ помал од бројот на кондури кои се појавуваат на телевизија` ќе ги пишам таму.

Музичар што ме иритира....Vile Vallo од HIM, Bili од Tokio Hotel....на вие ми текна во моментов...ќе допишам

Сите турбофолк, чалга зеачки!!!!
А од нашиве Калиопи, Маја ВОлкичевиќ

Sega mi teknuvaat Justin i 50 cent (iako ne gi smetam za muzicari). A od pravite muzicari ne mi teknuva sega.

охооо колку ме нервираат, пр. Токио Хотел, Џастин, Бритни... и уште многу други а од македонскиве многу ама посебно Елена Ристеска не можам да ја поднесам.

Мене ме нервира Бритни Спиарс, 50 центи :pos2:. токио хотел, us 5( i site ovie so se glupive boy bendovi so se kako barbiki........) od makedonskive skoro site so se kako elena risteska i elvir i vrcak( vrkac) i ne znam uste koj drug........verojatno ima uste mnogu ama mene ne mi teknuvat :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom