Мување на прв поглед

• Креатор на темата Креатор на темата nikola_kico
  • Време на започнување Време на започнување
ne ne i ne...
so nekoj prv pat sto go gledam?.. neeeeeeeee
aj mzoe ke pocekam vtoriot pat...:)
glupavo mi e da se baknuvam so nekoj sto ne go znam

Tikvi4ka напиша:
ne ne i ne...
Ако те привлече физики,не гледам зошто би било глупаво:toe:...тоа е предизвик.Пробај и ќе се убедиш во спротивното:)

Ова ми е како правило кај машките.Коа ке видат некое убаво девојче одма се муваат со него.Баш имав еден другар и ми вика:"ако видам некое девојче шо ми се свига одма го мувам,вечерта ми е исполнета и после мувањето се чувствувам супер":lud:.Сварно неможев да го сватам.Као може,идам ја негде,и некој шо не го знам ни познавам(а ми се свига),да се мувам со него.Ко 1во се осеќам искористена,глупо ми е пошо тој не го знам(ако го знам тоа е више друго).Сакав да кажам у секој случај НЕ.
1во ке се запознаам..па ке побарам број..па ке излезам со него неколку пати.па на крај нешо ке се деси..али на почеток:ne:

ivaa напиша:
Ова ми е како правило кај машките.Коа ке видат некое убаво девојче одма се муваат со него.Баш имав еден другар и ми вика:"ако видам некое девојче шо ми се свига одма го мувам,вечерта ми е исполнета и после мувањето се чувствувам супер":lud:.Сварно неможев да го сватам.Као може,идам ја негде,и некој шо не го знам ни познавам(а ми се свига),да се мувам со него.Ко 1во се осеќам искористена,глупо ми е пошо тој не го знам(ако го знам тоа е више друго).Сакав да кажам у секој случај НЕ.
1во ке се запознаам..па ке побарам број..па ке излезам со него неколку пати.па на крај нешо ке се деси..али на почеток:ne:
Drugarti bil vo pravo ubavo ti kazal, ama nie ne se sramime od nasata maska priroda .... a i da ne ma svatis pogresno , ama nemora sekoja strast da vodi do vrska pa da se zapoznavas poubavo, nekogas covek saka ednostavno da go zivee zivotot i nema nisto loso vo toa... a da se custvuvas iskoristeno............. ako gledame realno vo taa situacija i dvajcata imate iskoristeno, ste imale prekrasna vecer....

Tikvi4ka напиша:
ne ne i ne...

А веќе што има една разлика од првиот до вториот пат, што да ти кажувам...
Или она „glupavo mi e da se baknuvam so nekoj sto ne go znam“ значи дека со второ гледање типот го познаваш ехееее

:vozbud:

Мување: не,
врска: да,
One night stand: да

Углавном некоја ако ме смува, се чувствувам искористено (иако сум машко, видиш и ние сме можеле) и е многу глупо ако постоела некоја енергија меѓу нас тоа да прекине уште истата вечер.

Врска е миљарда пути боље, горе некој пиша као демек мување го испонувало од внатре, епа врската те исполнува 100 пати повеќе, и со љубов и со среќа итн итн.

One night stand - јебига, тука не се размислува многу-многу.

Luge.. Temata e samo muvanje.. Ne ebenje amanZ.. Ja inace so deckoto sto idam sea.. Taka se smuvav prvo.. Na prv pogled BUKVALNO.. Sea idam 2 meseci so nego i mi e super :back:

ivaa напиша:

E,aman be,vo koj vek ti zivees...?!!??Zvucis kako baba mi:star:ili kako nekoj pop :pop: ...Stvarno ste nesvest:nesvest:

honey-boney напиша:

И јас на твои години се мував кај ке стигнам. Факт е дека коа ке помине одредено време ке добиеш желба да имаш некој покрај себе кој што ке те сака, ке се грижи за тебе, ке биде со тебе во добро и во лошо, ке ти помага, ке те теши, ке се радува со тебе итн итн. И тогаш ке си дојдеш на моето и нема веке никогаш да помислиш на мување.

И после ние се чудиме зошто женските многу многу не се муваат !! Ете гледате на форумов зошто е тоа така, ќе земи една, две или повеќе женски ќе го кажат истото дека е " најглупото нешто " , " нема да му дадам на некој за една вечер да ме искористи " , "не се лигавам со некој шо не го знам " и тн. Една ќе прочита друга и така си оди то и сите го добиваат истото мислење. Добро во кој век живеете ? Арно ви рекоја звучите како дедо ми и баба ми не шетајте касно , страшно е !! БЛА БЛА !! Абе шо има лошо во мувањето ?!? Ќе ви падни рејтингот ?!? Ќе ви се смеат ? Ќе ве направат курви ?? Јас лично се имам смувано со 6 и шо тие курви се ? Или му падна рејтингот и неможат дечко да фатат ? ГЛУПОСТИ !! Праев анкета на оваа тема и ги прашував сите женски шо ќе стигнев. 50 % одговорија дека мувањето е " глупа работа и не би се мувале " 20 % одговорија дека " во зависност од ситуацијата би размислиле дали ќе се муваат или не " 30 % одговорија дека " мувањето е забава за една вечер, дека нема ништо лошо во то и дека би се мувале со некој шо ќе им се бендиса ". Повеќето од тие 50 % беа БИТОЛЧАНКИ па ете можам да си кажам во мојот град колку е популарно мувањето и колку се муваат нашите " цури ". Мувањето е една забава.. Во тој момент неќиш да имаш дечко/женска, неќиш сериозна врска, се запознаваш со некој/некоја си разговарате се бендисвате и потоа се мувате и си поминувате една вечер супер , незаборавно и надвор од сите проблеми. Искрено не гледам ништо лошо во мувањето. Нормално секој си има свој став, али ова е претеризам. Поздрав ..

honey-boney напиша:
E,aman be,vo koj vek ti zivees...?!!??Zvucis kako baba mi:star:ili kako nekoj pop :pop: ...Stvarno ste nesvest:nesvest:

а шо треба да праам.да се мувам со секој шо ке ми дое??ај идеме по дискотеки и се муваме со секој шо ке ни дојде.бог да чува:uvo:свашта

honey-boney напиша:

Во истиот во кој живееш ти. Ива убаво кажа, што треба да правиме за да сме современи? Да се муваме со секој симпатичен дечко кој ќе почувствуваме дека не привлекува? До каде ќе стигнеме така?
Незнам што филинг е да се измуваш или из*ебеш со некој кој го гледаш прв пат ... објаснете ми го некој тоа, па може ќе ме убедите да се мувам со секој згоден тип, па да станам современа де ...:uvo:

KaPsa напиша:
Арно ви рекоја звучите како дедо ми и баба ми не шетајте касно , страшно е !! БЛА БЛА !! Абе шо има лошо во мувањето ?!? Ќе ви падни рејтингот ?!? Ќе ви се смеат ? Ќе ве направат курви ??

Не. Едноставно, неможе да ме привлечи ниту еден непознат човек толку многу за да се измувам со него без да знам како се вика ... не сум напатена до толку.

honey-boney напиша:

Отидов јас во пензионери...
Чао!!!
36_1_38.gif

daj be ne ka3uvajte gluposti.... tie so gi muvate na odmor koga ste ne se smetaat ili kako ????:) nemojte taka samo da pisuvate:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom