RealGirL
My LiFе...My ST0Ry
- Член од
- 13 февруари 2006
- Мислења
- 2.348
- Поени од реакции
- 19
PSYtisfaction напиша:Ааааааааааа извини али Колин Фарел да ти се пушти не знам баш дали ке му се тргнеш сеа, да не се лажеме....
А што се однесува до мувањето јас сум за. Сум се мувала на прв поглед, не гледам ништо лошо во тоа. Не ве сваќам зашто викате дека морало да го запознаете прво дрн дрн дрн.... Па луѓе бре, се работи за едно мување, нема да се мажите за него !
Ако станува збор за мување кое вклучува секс ондак и јас сум против апсолутно. Ама ако се работи за најобично љубење, муабет, ау... Тогаш зошто да не. Гледајте на тоа како задоволување на најобична моментална потреба и тепање време и нема да ви изгледа толку страшно.
Да не се разбереме погрешно, помеѓу врска и мување на прв поглед и јас би одбрала врска. Само кажувам дека немам ништо против мување!
Може на некои ова им изгледа површно али секој си имав свој став нели...
А што е толку посебен па Колин Фарел што не би му се тргнала?:nesum:
Како на мене на пример...
Да добро знаеме дека се работи само за мување далеку од тоа дека ќе се мажиме за него...али ја за да се мувам со некој треба да ми се свиѓа ако не друго,да ми биде интересен,привлечен а не со кој стигнам како што викаш ти да тепам време!
Најобично љубење?????
Мене ми гад да се шлапам со кој стигнам мислам:icon_roll