Мување на прв поглед

• Креатор на темата Креатор на темата nikola_kico
  • Време на започнување Време на започнување
PSYtisfaction напиша:
Ааааааааааа извини али Колин Фарел да ти се пушти не знам баш дали ке му се тргнеш сеа, да не се лажеме....
А што се однесува до мувањето јас сум за. Сум се мувала на прв поглед, не гледам ништо лошо во тоа. Не ве сваќам зашто викате дека морало да го запознаете прво дрн дрн дрн.... Па луѓе бре, се работи за едно мување, нема да се мажите за него !
Ако станува збор за мување кое вклучува секс ондак и јас сум против апсолутно. Ама ако се работи за најобично љубење, муабет, ау... Тогаш зошто да не. Гледајте на тоа како задоволување на најобична моментална потреба и тепање време и нема да ви изгледа толку страшно.
Да не се разбереме погрешно, помеѓу врска и мување на прв поглед и јас би одбрала врска. Само кажувам дека немам ништо против мување!
Може на некои ова им изгледа површно али секој си имав свој став нели...

А што е толку посебен па Колин Фарел што не би му се тргнала?:nesum:
Како на мене на пример...
Да добро знаеме дека се работи само за мување далеку од тоа дека ќе се мажиме за него...али ја за да се мувам со некој треба да ми се свиѓа ако не друго,да ми биде интересен,привлечен а не со кој стигнам како што викаш ти да тепам време!
Најобично љубење?????
Мене ми гад да се шлапам со кој стигнам мислам:icon_roll

...tesko deka ke mu dozvolam na nekoja pufla da me iskoristi za edna vecer:nenene: ...:vozbud:

RealGirL напиша:
А што е толку посебен па Колин Фарел што не би му се тргнала?:nesum:
Како на мене на пример...
Да добро знаеме дека се работи само за мување далеку од тоа дека ќе се мажиме за него...али ја за да се мувам со некој треба да ми се свиѓа ако не друго,да ми биде интересен,привлечен а не со кој стигнам како што викаш ти да тепам време!
Најобично љубење?????
Мене ми гад да се шлапам со кој стигнам мислам:icon_roll
Јас не реков дека би се мувала со кој стигнам. Нормално дека за да се смувам со него треба да ми се свиѓа, да ми биде интересен привлечен ти што би рекла... Само нема потреба да го познавам за да ми се засвиѓа и да се смувам со него.
А тоа што тебе ти е гад... Е тоа е више твој проблем.
Поздрав

Da, da, da...Mi se ima deseno mnogu pati i super e onaka bez obvrski prvpat go gleas detoto ti se sviga i si proagate super edna vecer...Iako ponekogas sum za vistinska ljubov i dolgi vrski, sepak... Sum definitivno za muvanje na PRV pogled...

Тоа е права терапија шо ја користам после психолошка драма у долга врска.

мување на прв поглед да сум за тоа и ми се има дешавано тоа мислам дека е супер и :toe:

Секако дека се согласувам! Зошто да не! На крај краишта само мување е тоа!

Се случило на прв поглед и ке се случува ..ИМа и такви решителни луѓе на кој не им е битно како и што.
Се решава нокта да ја подели на моменти задоволство - мување и ужива додека трае тоа :back:

нема шанси :nenene: како прво јас сум ПРОТИВ мување а не па мување на прв поглед..ноу веј....што фајде да земам да се мувам со некого па и на прв поглед а не чувствувам ништо за него...што би била поентата? да му го направам меракот на некој ?? пошто мене тоа не ми предизвикува кој знае колку задоволство...а немам намера да бидам "лесна" девојка (уште на запознавање да се смува со мене :nenene:) не дека сакам да изигравам од оние "тешките" ама тие како сакат-така нека го сватат тоа :toe:

а зш да не?:icon_lol:

Se desava :wink: i ke se desava varjda uste mnogu pati... :):vozbud:

Мување на прв поглед ? да сум чоро пијано и некоја да ме искористит само така би го напрајл то
или ако е згодна
абе зш да не пак :)

Добро бе.што ако се мувате со некој/некоја на прво гледање? рејтингот ви паѓа? шо има тука чудно,страшно...?

Menen ne mi padna, ama Divine me nejkese na prv pogled, samomna stoti, a ja tamamn bev nekade okolu 97 zaminav tugjina. Ako, ako, ima vreme, ke pocekam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom