Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако те привлече физики,не гледам зошто би било глупавоTikvi4ka напиша:ne ne i ne...
so nekoj prv pat sto go gledam?.. neeeeeeeee
aj mzoe ke pocekam vtoriot pat...
glupavo mi e da se baknuvam so nekoj sto ne go znam
Drugarti bil vo pravo ubavo ti kazal, ama nie ne se sramime od nasata maska priroda .... a i da ne ma svatis pogresno , ama nemora sekoja strast da vodi do vrska pa da se zapoznavas poubavo, nekogas covek saka ednostavno da go zivee zivotot i nema nisto loso vo toa... a da se custvuvas iskoristeno............. ako gledame realno vo taa situacija i dvajcata imate iskoristeno, ste imale prekrasna vecer....ivaa напиша:Ова ми е како правило кај машките.Коа ке видат некое убаво девојче одма се муваат со него.Баш имав еден другар и ми вика:"ако видам некое девојче шо ми се свига одма го мувам,вечерта ми е исполнета и после мувањето се чувствувам супер":lud:.Сварно неможев да го сватам.Као може,идам ја негде,и некој шо не го знам ни познавам(а ми се свига),да се мувам со него.Ко 1во се осеќам искористена,глупо ми е пошо тој не го знам(ако го знам тоа е више друго).Сакав да кажам у секој случај НЕ.
1во ке се запознаам..па ке побарам број..па ке излезам со него неколку пати.па на крај нешо ке се деси..али на почеток:ne:
А веќе што има една разлика од првиот до вториот пат, што да ти кажувам...Tikvi4ka напиша:ne ne i ne...
so nekoj prv pat sto go gledam?.. neeeeeeeee
aj mzoe ke pocekam vtoriot pat...
glupavo mi e da se baknuvam so nekoj sto ne go znam
ivaa напиша:Ова ми е како правило кај машките.Коа ке видат некое убаво девојче одма се муваат со него.Баш имав еден другар и ми вика:"ако видам некое девојче шо ми се свига одма го мувам,вечерта ми е исполнета и после мувањето се чувствувам супер":lud:.Сварно неможев да го сватам.Као може,идам ја негде,и некој шо не го знам ни познавам(а ми се свига),да се мувам со него.Ко 1во се осеќам искористена,глупо ми е пошо тој не го знам(ако го знам тоа е више друго).Сакав да кажам у секој случај НЕ.
1во ке се запознаам..па ке побарам број..па ке излезам со него неколку пати.па на крај нешо ке се деси..али на почеток:ne:
honey-boney напиша:Години: 15
honey-boney напиша:E,aman be,vo koj vek ti zivees...?!!??Zvucis kako baba mi:star:ili kako nekoj pop :pop: ...Stvarno ste nesvest:nesvest:
honey-boney напиша:E,aman be,vo koj vek ti zivees...?!!??Zvucis kako baba mi:star:ili kako nekoj pop :pop: ...Stvarno ste nesvest:nesvest:
KaPsa напиша:Арно ви рекоја звучите како дедо ми и баба ми не шетајте касно , страшно е !! БЛА БЛА !! Абе шо има лошо во мувањето ?!? Ќе ви падни рејтингот ?!? Ќе ви се смеат ? Ќе ве направат курви ??