Мување на прв поглед

• Креатор на темата Креатор на темата nikola_kico
  • Време на започнување Време на започнување
mRnO напиша:
Добро бе.што ако се мувате со некој/некоја на прво гледање? рејтингот ви паѓа? шо има тука чудно,страшно...?

Нејќам бе да се лигавам со некој што не го познавам ... што е тука чудно и страшно?

Туку Гарфилд ... :pos2: :kiss:

ZOSTO NE

Definitivno. Zatoa sto muvanjeto ne e nisto strasno, sepak e za edna vecer. Vsusnost taka e i poubavo. Potoa nema da go vidis tipot mozebi i nikogas, pa ako si pomines loso nema tolku da se nerviras

Да..сум за зошто да не..што е толку страшно...едно мување ништо друго

Не е мој стил.Јас оперирам постепено,и најчесто жртвата ја оставам без капка крв и здив,ако приметам дебилно однесување,се јавува одбранбениот систем и никој ништо не ми може.
Girl power...neh:)

Imam takvo iskustvo, pa zosto da ne:)) mada posle ne go vidov nikogas u zivotot mozda i taka e najubavo, i ubavo si pominav

aaa super e ofaa rabota zs da ne, posle dal ke ja vidam povtorno ..... mi se ima deseno i ne zazaliv .....

Не ми се случило. И нема да ми се случи. Не гледам тука ниту предизвик, ниту уживање... Ништо. Забава, ама не мој тип.

Mi se ima sluceno ne e nisto kojznae sto e sea sve zavisi od licnosta nekoj toa go smetaa za normalno nekoi pa nemoza da go smislja toa

Не ми се има досега случено на прв поглед... едноставно не можам да замислам како би изгледало тоа... :vozbud:

Прв поглед не, никако.
Да бе да се лигавам со некој што не го знам. :bilokojzbor:

И ко ќе слушнам и што има врска дали е на прв поглед или не ми се темни ... Од кај знаете бре луѓе дали чоекот е здрав, се пренесуваат бактерии едно чудо, мононуклеози, а па да не збориме сида (не мора да е секс тоа, јас имам рана на устата,а и он има и ? Крв со крв и ајде иди лечи се) ... А да не збориме па понатака. :toe:

Не поддржувам мување уопште, а не па на прв поглед*.. не судам, нека се мува кој со кого сака, ама мене ми е некако шујбе.. што знам.. нит го знам нит го познавам човекот којзнае што носи у себе..

*иако се имам цмокнато у уста на прв поглед (ама без јазик).. тоа беше исклучок, пошто човекот беше - Гиле од Оргазам :) ама тоа ваљда не се важи у мување, така? :|

EEE ne bivit taka.
Ne e interesno bez pustanje malce pa zaebancii ti rekov-mi rece.
Malce da upoznaes coveka.
Se kupuva li lubenica ako ne i mavnes fiska da vidis zrela li e :toe:

па се случувало на Журки,ама сепак стознам у какви проблеми
би влегол.Може да сме на изта фреквенција и после да јадам боксови
и такви ствари.сепак Против сум.
ама за на второ гледање може.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom