Мување на прв поглед

• Креатор на темата Креатор на темата nikola_kico
  • Време на започнување Време на започнување
abe muvanje na prv pogled i ne etaka losa rabota zasto pa da ne ne mi se slucilo nekolku pati cesto pati nema niso loso mu se svigas ti se sviga i op vecerta ste zaedno a utre kao nisto da ne bilo nema zasto pa da ne

не да ми се има случено неко незнам , нон-стоп го правам тоа, али прекинав пред некое време заради девојка ми , зш она не е по варањето и по мувањето па неќам да ја повредам , а иначе ако се случи нешто и не сме заедно пак ќе се вратам на тоа познавајки се себе си , зш сум фати-пушти или може да се каже и уште види - мувај и остај

Не сум се смувала на прв поглед. И не би сакала.

tipce lool

abe jas sum po karakter takov tip ako mi izleze sansa muvan na 1 pogled inace sum u za ozbilni vrski ama poveke avanturicki

Se imam i ne mi smeta nesto posebno ama ne sakam sekogas i so sekoja.

Се случува како не особено на некои екскурзии, семинари одмори паи во дикотеки и тн

Apsolutno sum protiv muvanje na prv pogled, ama zatoa sum pobornik na sex od prva vecer. Ima li vo toa razlika ?

najfraer напиша:
Apsolutno sum protiv muvanje na prv pogled, ama zatoa sum pobornik na sex od prva vecer. Ima li vo toa razlika ?

Епа мување за една вечер сигурно нема да бида само лапање?

Мување на прв поглед ?

Па вака зависи кај машките за да има поголема популарност ако може сите девојќи ќе ги смува само за да му рипне РЕНОМЕТО дека е ЈЕБО,така да во спротивно кај женските не е така.А го второ мрзам муавање значи ако ми се свиѓа ќе се фатам со нејзе па ако ми тргне со нејзе ок ако не здравје не е прва ни последна.
Спек напоменав дека е премногу глупо за мене мубањето ама и во некои периоди и добро е,за да си ја исполниш вечерта со нејзе.:zlo:

против сум многу за мувањето на прв поглед како мози да гне го познавас човекот а да се смуваш со него! каЈ МЕНЕ СЕ НЕМА СЛУЧЕНО И НЕМА НИ ДА СЕ СЛУЧИ.

Ќе се повторам...

во денешното општество, тоа е станато најнормална работа,

го практукувам

закон ми е

филингот коа ќе ќариш нешто на прв поглед

е и тоа е закон!

No way Jose!

Па и јас сум против за мувањето на прв поглед бидејќи еве на пр. ке се смуваш со некое така слатко навидум момче а потоа дознаваш бил забеган,пушел,се дрогирал итн итн..Незнам за другите но јас прво сакам да го запознаам подобрзо барем да се знаеме една недела па пото аке размислам ако ми се допаѓа што ќе правам со него...Толку од мене!
ЧаааааааааааоооооооооооС

Ми се десило. И неам протиф ако е со нешто ”јако може’’

АуРоРа[FONT=Comic Sans MS напиша:
Па Колин Фарел да ми се пушти ќе се тргнам на страна, а не некој ординари што го глеам прв пат,па колку сакал бил сладок
[/FONT]
Ааааааааааа извини али Колин Фарел да ти се пушти не знам баш дали ке му се тргнеш сеа, да не се лажеме....
А што се однесува до мувањето јас сум за. Сум се мувала на прв поглед, не гледам ништо лошо во тоа. Не ве сваќам зашто викате дека морало да го запознаете прво дрн дрн дрн.... Па луѓе бре, се работи за едно мување, нема да се мажите за него !
Ако станува збор за мување кое вклучува секс ондак и јас сум против апсолутно. Ама ако се работи за најобично љубење, муабет, ау... Тогаш зошто да не. Гледајте на тоа како задоволување на најобична моментална потреба и тепање време и нема да ви изгледа толку страшно.
Да не се разбереме погрешно, помеѓу врска и мување на прв поглед и јас би одбрала врска. Само кажувам дека немам ништо против мување!
Може на некои ова им изгледа површно али секој си имав свој став нели...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom