Mutua Madrid Open 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aman be Stef , covek ne smee ni statistiki da vadi . Shto losho kazav? Pa fakt e deka kako shto trgnal da tone ako ispadne od top 10 ke e najgolem raritet. Za kakvi kompleksi zborish, pa ne e kompleks ako nekoj ti e antipatichen zaradi iks prichini, od samite sueverie rituali i do somnezot za navodno dopuvanje. I eve posle izvesen period za mnogu raboti shto sme zborele i sega se ostvaruvat , pa kejf mi e malce da fakjam seir be , shto tolku lichno pa ti .
Човече, тука има фанови на ФЕдерер, Надал, Мареј, Ноле, значи многу луѓе што навиваат за различни играчи, ама никој не замара колку тебе. Значи напорен си, гној, го потиш, не знам другше како да ти објаснам. Губел и Новак, сме се зезале на негова сметка, ништо страшно не е, губел и Федерер, истото сме го правеле, ама ова твоево не знам како да го наречам. Ти едвај чекаш Надал да изгуби и да почнеш да јадеш гомна, а ако тепа одма почнуваш околу лажните теории со допинзи. Што се курчиш објасни ми? Рече дека од Димитров ќе испадне, рече дека тешко до финале да стигне, Кеи ќе го шљакал, ама ниту од Димитров испадна, ниту Кеи го шљакаше. Реално денес Мареј убедливо го победи Надал, ама не беше класичен ќотек, да го нашљака со милион винери, него Надал сам се рашљака. Право шљакање Надал доби лани од Ноле во Мајами и од Кеи во Мадрид додека не го повреди грбот...

Повторувам, не ми смета мене сеир на сметка на Надал, и јас сам си праам понекогаш, ама ти си оболен од него, комплекси ти набил како да ти ебел се женско у фамилија... Не знам стварно, коментирај си ти и даље, твое си е, ама делуваш опседнато.

Еј ме нервира овој Мареј..против секоја логика игра...

Слаб е психички, слаб е на земја, не е константен ептен, некад прави некои дебилни грешки......и успева да освои 2 турнири по ред на земја.....алал му вера.. во топ форма е, по некое време и да сакам не можам да го мразам ако продолжи вака..бравос (y)

Надал нема ни да се врати, не е психички јак како Федерер да се враќа барем на пар месеци годишно, тоа е тоа од Надал полека ќе си паѓа типот, не е ни во топ5 тенисери во моментов.

Ако стигне Мареј до финале следната недела пак...алал му вера :cuc:

Друго, апсолутно ништо не сакам да му одземам на Енди за денешната победа, одигра одлично и цврсто до крајот на мечот без никакви осцилации. Но, да бидеме искрени, тоа пред се беше резултат на очајната игра од Надал. Не може некој да ме убеди дека Мареј може да го победи Надал на земја со овој резултат ако Рафа игра барем солидно, значи не врвно.
Брат се океј, ама старее Надал, операции, повреди, едно друго, не може повеќе. Нема самодоверба, не може да игра, играше колку што Мареј ми дозволи. Па Бердих вчера и на такво одлично издание на Надал, промаши два зицери мислам за брејк, ако погодеше една сешто можеше и на тој меч да биде.
Убаво рече некој титулите на Надал ќе бидат се поретки, ко Федерер и тој ќе зема некоја 500ка, далеку е од врвот реално.
Дури и да го земе РГ, на кој друг турнир го глеаш како фаворит?

Брат се океј, ама старее Надал, операции, повреди, едно друго, не може повеќе. Нема самодоверба, не може да игра, играше колку што Мареј ми дозволи. Па Бердих вчера и на такво одлично издание на Надал, промаши два зицери мислам за брејк, ако погодеше една сешто можеше и на тој меч да биде.
Убаво рече некој титулите на Надал ќе бидат се поретки, ко Федерер и тој ќе зема некоја 500ка, далеку е од врвот реално.
Не го порекнав јас ова, само реков дека не се знае, можно е и да биде така како што велиш, а можно е и повторно да се врати на старите патеки. Свесен сум за ситуацијата, а иначе Надал вчера го прегази Бердих, односно го надигра во целост.[DOUBLEPOST=1431298690][/DOUBLEPOST]
Еј ме нервира овој Мареј..против секоја логика игра...

Слаб е психички, слаб е на земја, не е константен ептен, некад прави некои дебилни грешки......и успева да освои 2 турнири по ред на земја.....алал му вера.. во топ форма е, по некое време и да сакам не можам да го мразам ако продолжи вака..бравос (y)

Надал нема ни да се врати, не е психички јак како Федерер да се враќа барем на пар месеци годишно, тоа е тоа од Надал полека ќе си паѓа типот, не е ни во топ5 тенисери во моментов.

Ако стигне Мареј до финале следната недела пак...алал му вера :cuc:
Свесен си колку глупости истресе во постов, нарочито за Мареј?

Последно уредено:
Каков кретен испадна Соуза..:pos::tapp: Цел сет го изигра одлично,ама последниот гејм пред тајбрејк се изглупира максимално.Му зема Иснер поен на мрежа,потоа голем аут и првпат во натрепварот некој да имаше 0-30 на противнички сервис..Се извади со сервис на два пати,за потоа да направи две дупли грешки.Остај тоа,тие му се единствени во сетот.
Се упрпа начисто.:tvg:

1511010_10153361952078701_6483361666720870226_n.jpg

Анболивобол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom