- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.450
- Поени од реакции
- 119.055
Човече, тука има фанови на ФЕдерер, Надал, Мареј, Ноле, значи многу луѓе што навиваат за различни играчи, ама никој не замара колку тебе. Значи напорен си, гној, го потиш, не знам другше како да ти објаснам. Губел и Новак, сме се зезале на негова сметка, ништо страшно не е, губел и Федерер, истото сме го правеле, ама ова твоево не знам како да го наречам. Ти едвај чекаш Надал да изгуби и да почнеш да јадеш гомна, а ако тепа одма почнуваш околу лажните теории со допинзи. Што се курчиш објасни ми? Рече дека од Димитров ќе испадне, рече дека тешко до финале да стигне, Кеи ќе го шљакал, ама ниту од Димитров испадна, ниту Кеи го шљакаше. Реално денес Мареј убедливо го победи Надал, ама не беше класичен ќотек, да го нашљака со милион винери, него Надал сам се рашљака. Право шљакање Надал доби лани од Ноле во Мајами и од Кеи во Мадрид додека не го повреди грбот...aman be Stef , covek ne smee ni statistiki da vadi . Shto losho kazav? Pa fakt e deka kako shto trgnal da tone ako ispadne od top 10 ke e najgolem raritet. Za kakvi kompleksi zborish, pa ne e kompleks ako nekoj ti e antipatichen zaradi iks prichini, od samite sueverie rituali i do somnezot za navodno dopuvanje. I eve posle izvesen period za mnogu raboti shto sme zborele i sega se ostvaruvat , pa kejf mi e malce da fakjam seir be , shto tolku lichno pa ti .
Повторувам, не ми смета мене сеир на сметка на Надал, и јас сам си праам понекогаш, ама ти си оболен од него, комплекси ти набил како да ти ебел се женско у фамилија... Не знам стварно, коментирај си ти и даље, твое си е, ама делуваш опседнато.