Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Да ти ебам и подлога и све...
Изгледа ти не разбираш некои работи. Дали виде колку пати денес Новак ке свиткаше зглоб? Дали виде колку пати се лизна? Неколку работи ги прават првите четворица најдобри, а една од тие е движењето по терен и работата со нозе. Разберете дека на земјена подлога пресудна е работата со нозе, наглите движења, промените на правци, кочењата и лизгањата по терен. На оваа подлога тоа е невозможно, затоа испадна Надал, затоа испадна Новак, затоа испадна Симон и уште неколку други добри земјаши. Гледај сега во Рим како ќе си дојдат работите на свое место.И на него ли подлогава не му одговара ко на Надал а? Не ми е јасно како на нив двајца најбољи у свет не им одговара а на другите тенисери топ им е и еве си растураат.Вердаско прв пат у живот Надал го победи, Типса еве Новак
Епа поинаку не може да тепа Федерер, само ако не се соочи со еден од нив двајца (Ноле и Надал)...Него затварајте тема ! Новак изгуби
Федерер шампион, нема ништо не јасно
- Želim što pre da zaboravim ovu nedelju i pređem na terene sa pravom šljakom. Bilo mi je potrebno sedam dana da se naviknem na novu podlogu, koliko je moguće prikažem pristojan nivo tenisa i pobedim nekoliko mečeva. Vrlo je jednostavno, plava šljaka nije za mene - rekao je Đoković.
Ако не изгуби од Типса, можеби.Него затварајте тема ! Новак изгуби
Федерер шампион, нема ништо не јасно
Не си го гледал Бердих изгледа ...Ако не изгуби од Типса, можеби.
А сега демек заради подлогата изгуби Ноле така? А вчера не беше така за Рафа...
Мора да се признае и Типса играше одлично, патем тој е еден и единствен тенисер кој ПОЗИТИВНО се изразил кон подлогава, и рече дека баш му одговарала. Со ваква игра како денешнава може и да освои турниров.
Во пакет со Мареј двајцата ми се најантипатични. Не ни помислувам да ги гледам, освен ако не играат против Рафа/Новак.Не си го гледал Бердих изгледа ...