Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Да ти ебам и подлога и све... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа ти не разбираш некои работи. Дали виде колку пати денес Новак ке свиткаше зглоб? Дали виде колку пати се лизна? Неколку работи ги прават првите четворица најдобри, а една од тие е движењето по терен и работата со нозе. Разберете дека на земјена подлога пресудна е работата со нозе, наглите движења, промените на правци, кочењата и лизгањата по терен. На оваа подлога тоа е невозможно, затоа испадна Надал, затоа испадна Новак, затоа испадна Симон и уште неколку други добри земјаши. Гледај сега во Рим како ќе си дојдат работите на свое место.И на него ли подлогава не му одговара ко на Надал а? Не ми е јасно како на нив двајца најбољи у свет не им одговара а на другите тенисери топ им е и еве си растураат.Вердаско прв пат у живот Надал го победи, Типса еве Новак![]()
Него затварајте тема ! Новак изгуби
Федерер шампион, нема ништо не јасно![]()
- Želim što pre da zaboravim ovu nedelju i pređem na terene sa pravom šljakom. Bilo mi je potrebno sedam dana da se naviknem na novu podlogu, koliko je moguće prikažem pristojan nivo tenisa i pobedim nekoliko mečeva. Vrlo je jednostavno, plava šljaka nije za mene - rekao je Đoković.
Ако не изгуби од Типса, можеби.Него затварајте тема ! Новак изгуби
Федерер шампион, нема ништо не јасно![]()
Ако не изгуби од Типса, можеби.
А сега демек заради подлогата изгуби Ноле така? А вчера не беше така за Рафа...
Мора да се признае и Типса играше одлично, патем тој е еден и единствен тенисер кој ПОЗИТИВНО се изразил кон подлогава, и рече дека баш му одговарала. Со ваква игра како денешнава може и да освои турниров.
Во пакет со Мареј двајцата ми се најантипатични. Не ни помислувам да ги гледам, освен ако не играат против Рафа/Новак.Не си го гледал Бердих изгледа ...![]()