Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
сакам го ацееееееееееееееееееееееее :(

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Колку му беше криво... Одвај ја пееше песната на крај. За малку ќе се расплачеше пред сите. Штета што не се двајцата во финале :(.

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Боjкот! Во Понедалник да гледаме само Боjан. Не гласаите за никого.

Член од
8 април 2009
Мислења
30
Поени од реакции
0
Па зашто боjкот? Продулжуват теа, за кои са гласали наjмногу...

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Тоа е тоа.:toe:
Се надевам дека ќе се врати онаму каде што и припага, во Македонија и ке има успешна кариера, бидејки поседува се што му е потребно за да го оствари тоа.
Честитки за Бојан, се надевам дека ке успее да победи:pipi:

Ferrari girl

Ferrari Girl
Член од
17 ноември 2008
Мислења
122
Поени од реакции
4
Требаше двајцата да си одат...
Александар е во моето срце...

Ги оставија сами помегу себе да се борат...греота...
Уа татари душмани...

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
што не гласете поне по еднаш маика му стара. На жената дека е од северна Бугариа и капат солзите. Гласехме по неколко пати и за двамата македонци. И накраиот нашата сограганка дека беше наи слаба на финале. Ного ми е мака за Аце. И на финалето сите за Бојан. Поне еднаш гласете бре, нема да осиромашеем.:(
Ного ми е криво

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Наместено беше ова сигурно. Неможе некој цело време да е фаворит и на крај тие секогаш што беа номинирани како Преслава и Русина да имаат повеќе гласови.

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
Требаше двајцата да си одат...
Александар е во моето срце...

Ги оставија сами помегу себе да се борат...греота...
Уа татари душмани...
Ееее, немои брате не навредуваи. Ако "татарите" гласевме само за нашите немаше да стигнат до овде. Лошото е дека на вакви шоу печелат не наи добрите, а тие со наи ного гласови. За жал. За мене Бојан е идол, после Маги, потоа АЦЕ. Русина е на последно од петорицата. Ама кои е крив оти не гласате.

Сега Марија ке го земе Аце каи себе.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Aе сакале или не да се признае, бугарска работа, ќе си победи Бугарка, а нашиве како гости ќе бидат презадоволни затоа што НАЈБИТНо учествувале во некое странско шоу.
Абе мани ми ги Бугариве, тотално се разочарав, исто беше и со Операција Триумф, цело време адреналин и во последните финални емисии нашите си испаѓаат, срање.
Истото и го направија и на Каролина лани, единствена гостинка во шоуто Пеи со мен, дотурка до финалните емисии како единствена од странство и ете ти си победи и таму Бугар, јасна работа.
А иначе НАШ нема д апобеди ако ние организираме, тоа да е јасно, нашите за да излижат гз ќе стават странец да победи, ако се сеќавате истото се деси со тој Миро во ТОА СУМ ЈАС пред многу години.
Јас би сакала маги д апобеди, затоа што ми е најѕвезда, али кој ќар ако она победи кога песна нема да и пуштат кај нас, нити ќе ја слушаме Маги.
ТАРАБУНОВ со тебе сме, ја имаш подршката, ако си храбар и упорен, започни си кариера тука

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Aе сакале или не да се признае, бугарска работа, ќе си победи Бугарка, а нашиве како гости ќе бидат презадоволни затоа што НАЈБИТНо учествувале во некое странско шоу.
Абе мани ми ги Бугариве, тотално се разочарав, исто беше и со Операција Триумф, цело време адреналин и во последните финални емисии нашите си испаѓаат, срање.
Истото и го направија и на Каролина лани, единствена гостинка во шоуто Пеи со мен, дотурка до финалните емисии како единствена од странство и ете ти си победи и таму Бугар, јасна работа.
Значи после сето ова што го напиша, што мислиш, што треба да заклучиме ние македонците? :helou:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Јас мислам дека Александар денес си заминува, а сакав Бојан да си оди. На бугарите почнаа да им проработуваат националните чувства.
Ја у јасновидци треба да преминам :pipi:, инаку кој кур и е на таа татарофилката Русина, не може да пее па зема патриотски песни да пее ебате побугарчената крава. Не го гледам више ова срање. Да даде господ Барселона десет нула да тепа, да ти ебам гањовците скапани.

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
А иначе НАШ нема д апобеди ако ние организираме, тоа да е јасно, нашите за да излижат гз ќе стават странец да победи, ако се сеќавате истото се деси со тој Миро во ТОА СУМ ЈАС пред многу години.
Јас би сакала маги д апобеди, затоа што ми е најѕвезда, али кој ќар ако она победи кога песна нема да и пуштат кај нас, нити ќе ја слушаме Маги.
ТАРАБУНОВ со тебе сме, ја имаш подршката, ако си храбар и упорен, започни си кариера тука
Аиде сега ние виновни оти вие си кутите. Шо сакате? Дел од бугарите гласеме за македонците, ама не сите. Еве, Благоевград е 100 илјади. Много са гласали за Русина. Ние НЕ. Ама се сака и вие малце да гласете наместо да плукате.

И ас и жена ми сме ного раззочаровани. Криво ни е, ама кога станува збор за гласене, некои сметат дека од 1-2 SMS-а ке осиромашат.

Ајде сите за Бојан натаму.

Член од
20 март 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
дали го покажаха ова вечер идолот по а1 или а2? во бугариа беше от 20.00 до 21.00..како беше кај вас?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom