~BlueBerry~
*I love my dreams*
- Член од
- 8 јануари 2008
- Мислења
- 1.101
- Поени од реакции
- 63
сакам го ацееееееееееееееееееееееее
Ееее, немои брате не навредуваи. Ако "татарите" гласевме само за нашите немаше да стигнат до овде. Лошото е дека на вакви шоу печелат не наи добрите, а тие со наи ного гласови. За жал. За мене Бојан е идол, после Маги, потоа АЦЕ. Русина е на последно од петорицата. Ама кои е крив оти не гласате.Требаше двајцата да си одат...
Александар е во моето срце...
Ги оставија сами помегу себе да се борат...греота...
Уа татари душмани...
Значи после сето ова што го напиша, што мислиш, што треба да заклучиме ние македонците? :helou:Aе сакале или не да се признае, бугарска работа, ќе си победи Бугарка, а нашиве како гости ќе бидат презадоволни затоа што НАЈБИТНо учествувале во некое странско шоу.
Абе мани ми ги Бугариве, тотално се разочарав, исто беше и со Операција Триумф, цело време адреналин и во последните финални емисии нашите си испаѓаат, срање.
Истото и го направија и на Каролина лани, единствена гостинка во шоуто Пеи со мен, дотурка до финалните емисии како единствена од странство и ете ти си победи и таму Бугар, јасна работа.
Ја у јасновидци треба да преминам , инаку кој кур и е на таа татарофилката Русина, не може да пее па зема патриотски песни да пее ебате побугарчената крава. Не го гледам више ова срање. Да даде господ Барселона десет нула да тепа, да ти ебам гањовците скапани.Јас мислам дека Александар денес си заминува, а сакав Бојан да си оди. На бугарите почнаа да им проработуваат националните чувства.
Аиде сега ние виновни оти вие си кутите. Шо сакате? Дел од бугарите гласеме за македонците, ама не сите. Еве, Благоевград е 100 илјади. Много са гласали за Русина. Ние НЕ. Ама се сака и вие малце да гласете наместо да плукате.Aе сакале или не да се признае, бугарска работа, ќе си победи Бугарка, а нашиве како гости ќе бидат презадоволни затоа што НАЈБИТНо учествувале во некое странско шоу.
Абе мани ми ги Бугариве, тотално се разочарав, исто беше и со Операција Триумф, цело време адреналин и во последните финални емисии нашите си испаѓаат, срање.
Истото и го направија и на Каролина лани, единствена гостинка во шоуто Пеи со мен, дотурка до финалните емисии како единствена од странство и ете ти си победи и таму Бугар, јасна работа.
А иначе НАШ нема д апобеди ако ние организираме, тоа да е јасно, нашите за да излижат гз ќе стават странец да победи, ако се сеќавате истото се деси со тој Миро во ТОА СУМ ЈАС пред многу години.
Јас би сакала маги д апобеди, затоа што ми е најѕвезда, али кој ќар ако она победи кога песна нема да и пуштат кај нас, нити ќе ја слушаме Маги.
ТАРАБУНОВ со тебе сме, ја имаш подршката, ако си храбар и упорен, започни си кариера тука