Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
velija braos be
ne ubi mislish a :vozbud::pos2::pos2:
Бојан да го напушти шоуто одма !!!
само така ќе им докажи на Бугарите кои сме ние Македонците
ги убивме
не треба поќе
Бојане враќај се сместа
и не се плаши од закани

Z

Zoza

Гостин
ovaa znaci denes i vcera bese na zdrav mozok e*** :uvo: mislam aloo dvajca makedonci vo nominacija...odma nekoi od ovie "zastitnicite" pocnaa de nekoj bil akter ne nekoj bil od Mk bla bla :tapp: samo ne mi e jasno zosto se dogovorile so Makedonci da bide souto koga bas sega pocnaa da im precat...iskreno bev za Bojan...ama mi stana mnogu maka za Aleksandar deneska koga otpadna spored mene Rusina (ili kako bese ovaa zirafava) ne zasluzi finale ali toa ti e....

taman izleze ko OT celo vreme Aleksandar Belov bese favorit pa na kraj "slucajno" se napravi greska :tapp: a i ovoj gazdata na A1 ic ne e fer be so ne dava na A1 direkno jas na primer nekogas i zabravam oti e pocnalo vreme i ko ke pustam na Btv veke e pri kraj :kesa:

Член од
4 септември 2008
Мислења
951
Поени од реакции
18
А сега дечки да ви каже чиче нешто.

1. Победник во идолот нема да е тоа дека е станал први, а тоа дека потоа ке изграде кариера. Точка.
Идолот чини ного пари. Три месеци овие луге са на хотел, јадат, пиат, одат на забави, учат се да пеат. Десет милиони научават за них.
Македонците ги зеха и направиха попиулерни и во МК и во БГ. Без да трошат един денар. И сега ако са паметни ке направат кариера. Никои немаше слушано за них, а сега са лубимци во БГ и МК.
Така шо победник ке е онои, дека ке направи кариера а не дека ке стане први. Ова ништо нема да му значи ако потоа се пропие и не направи ништо.

Оваа е вистината и не се пенете и не навредуваите. И на нас ни е криво за Аце, ама шо да се праи, ние со наште гласови не можехме да го спасим, требуваше и вие да гласете наместо да плукате.

Лек ден и касмет на сите.

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
не треси бе
кажано е претходно
се виде од бугарите
види ги видеата се докази
види кој е најдобар
а тоа за кариера не бери гајле нашите ќе имат и вака и така ама вашите тешко
немајте гајле ќе ги земиме кај нас ако треба
барем нема да живеат таму со такви изроди ко тие таму повеќето

RTM

Член од
4 септември 2008
Мислења
844
Поени од реакции
214
Голема трагедиjа, нема што.
Александар е добар, но реално Боjан, Маги и Преслава са подобри от нега. Русина е послаба, но понекога и послабиот побеждава. За мен и Ели, Александра и Сонjа Мембреньо беха подобри от Русина ама отдавна изпаднаха. Такива са правилата - со гласуване. Невинаги логиката е победник.
Миналата година имаше нешто слично. Много рано изпадна може би наjдобрата - Пламена. Никоj не можеше да поверва, но бе факт. Беше на елиминациjа со другата много добра - Нора. В истото време напред отидоха послаби като Деница и Jасен. Е, после вратиха Пламена, но лугете си рекоха - ово е наместено. И веке не гласаха за неа, та се класира едва 5-та.
Такава е играта и нема место да се прави извод - бугарите не не сакат, гласат само за своите. Напротив, сум приjатно изненадан от ова дека бугарите масово гласат за странци.
Вчера веројатно победи тактиката на Русина да изпее "Моја страна, Моја Б'лгарија". Нема бугарин коj да не сака тази песен. И мисла и бе простено много слабото изпалнение. А Александар избра лоша тактика.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Добро значи... Магдалена, ај океј, Преслава исто океј, ама Русина бе.... :tapp::tapp: Ќе ми кажи ли некој што гледаат во Русина? Девојката глас нема, чуден нагласок има при пеење ко да квичи, кенка нешто... Освен надворешната и атрактивност (за кого како) ја не знам како стигна таа до тука :tapp:

И ајмо, почнаа да не елиминираат од идол :)

Член од
26 мај 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Ние може и да сакаме да се дружиме, ама на некои това не му одговара. Ке мине много време докато се преодолеат комплексите на некои луге, кои не сакат и нема да дозволат нашите две земи да живеат во мир и разбирателство. Еве какви са резултатите од анкетата на официалниот саjт на предаването, мислим дека са доста показателни :

С'жалјавате ли, че Александ'р отпадна?
  • [66.78%] Да, тој беше нај-добријат 66.78%
  • [19.71%] Не, радвам се за Русина и Боjан 19.71%
  • [13.51%] Победителјат трјабва да е б'лгарин 13.51%
Помегу другото другата седмица ке има концерт во понеделник без номинирани, а што ке има во вторник и среда не се знае. Александар каза дека можеби ке пее у вторник, може да са измислили нешто да се вратат некои од отпадналите ...... незнам што ке биде, само знам дека ако него нема, финалот само ке загуби.

Член од
8 април 2009
Мислења
30
Поени од реакции
0
Ова година нема да има коцерт "втора шанса". Во тоа бидете сигорни. Инак Тара си тргна и никој не е виновен за оваа - наjмалце гласови е прифатил. Наjвероетно вечерва во емисиjата ке кажат какво ке има во вторник и среда.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Александ'р и Бојан са професионалисти. Много убаво пејат, но докогато се гласува с телефон, никога и никој нјама да б'де доволен. Нужно е едно професионално жири, а не силиконовата Марија с дебелите джуки и тем подобни ф'нкита и донита. Тогава може жирито да прецени кој е талентиран и кој не. До последнијат момент мислех, дека Александ'р и Бојан ште б'дат финалисти, но уви. Ова е американски лиценз и за жалост е в цјала Европа. Не е нужен телефон, а една неутрална преценка на едно професионално жири.
Абе глупо е тоа гледачите да одлучуваат... треба да си има жири кое ќе одлучи кој е најдобар и најдобро пее... Дони , Ф'нки и Марија се таму само колку да се каже дека има жири ... но тие одлучуваа само на почетокот,а откако почнаа малите и големите концерти немаат никаква улога...

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
И јас не знам заѓшто жириво седи тука, ај бар да кажуваа некои строги критики, ни тоа не го прават, затоа што не знаат изгледа. Или бар жирито да номинираше, а публиката да бираше кој да излезе.
Стварно, жириво е без полза. Целово ова шоу е без врска, што ако победи Бугарка кога никогаш нема ниедна песна да и слушнеме тука во Македонија, кај нас не се слушаат бугарски песни, на ниедна радио или Тв станица не пуштаат таква музика, така да битно за А1 си е само да си има гледаност со демек откупено шоу, народов се нервира се до финалните емисиии кога сфаќа дека Македонец не победува во вакво шоу

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
А бе шо се палите ко мајмуни?
Јас лично сум и изненаден до каде догураа дечките!
Во СТРАНСКО ШОУ влезе еден во финале.
Дека ми е матна работава...матна е, ама тоа не ја намалува големината на успехот што овие двајца го остварија.
Па ја испотресоа цела бугарија бре од старо до младо, па сега петиции се потпишуваат.:)
Александар не е губитник, тој веќе победи!
Очигледно е обожаван во Бугарија и комотно може да прави голема кариера во двете земји.
И не плукајте за џабе, им дадоа шанса на момците, се покажаа, ја искористија. Логично е да проработи патриотизмот и за тоа не може да ги обвините бугарите.
Победници се и Бојан и Александар...иако Бојан ми е тапа некако, нема харизма....а Ацо е манга.:):):)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Аце искочи не ми се верува:cry:
Нјадобар беше од сите. Повеќе фанови има Бојан но искрено македонски си нема врска премногу тера на битолкси акцент:/

Веќе не го гледам ова глупо шоу:lut:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Добро бе шо туку плачите ко пички некој. Така сакаја луѓето така си гласаја, не можи ти сега да му кажиш на другите кој е најдобар и кој сакат тие да го слушат. А на организаторите во секој случај му одговара да одат понатаму тие со најмногу гласој. И готово крај, зошто како гласале луѓето нивна работа, дали заради националноста или квалитетот некој му се допаднал ич не е важно. Важно е дека му се допаднал и гласале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom