Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Не ссе возбудувајте де премногу.
Ако не влезат во финале (а еден од нив гарант влегува) да се здрави и живи.
Веке се доста популарни кај нас, а и во Бугарија така да ке имаат успешна кариера.
А росонерка убаво кажа...кога ние ке организираме наш Идол, тоогаш ке победат македонци:pipi:

Да се надеваме дека ќе биде така ... 1 македонец секако влегува во финалето,но утре ќе видеме дали и двајцата ќе се пласираат...им посакувам многу среќа !!

dzabe e i da vlezat i dvajcata koga nema da moze da pobedi nitu edniot

dzabe e i da vlezat i dvajcata koga nema da moze da pobedi nitu edniot

донекаде имаш право... шансите за да победи македонец се 25% ... мислам дека бугарија не би дозволила да се случи вакво нешто ..но останува да видиме :)

da vi kazam jas gledam samo detska evrovizija bidejki tamu e najrealno i ne se znae koj ke pobedi a ova so e operacija triumf nema sansi veke u zivoto da go gleam ... nitu pak evrovizijata so e za vozrasni... a za idol nz ako ne napravat nekoja mestenka mozebi ke gledam... epa gledate li i togas na srpskata sto se slu4i so none vo finaleto ja zeznaa srbite taka da nogu ne se nadevam ali dajboze da pobedi makedonec

Да се надеваме дека ќе биде така ... 1 македонец секако влегува во финалето,но утре ќе видеме дали и двајцата ќе се пласираат...им посакувам многу среќа !!

И јас им посакувам многу среќа,ама само среќа не е доволна треба и да се гласа.:star:

Затоа ГЛАСАЈТЕ,да не дозволиме ниту Александар,а ни Бојан да отпаднат.
:oeoeoe:

da vi kazam jas gledam samo detska evrovizija bidejki tamu e najrealno i ne se znae koj ke pobedi a ova so e operacija triumf nema sansi veke u zivoto da go gleam ... nitu pak evrovizijata so e za vozrasni... a za idol nz ako ne napravat nekoja mestenka mozebi ke gledam... epa gledate li i togas na srpskata sto se slu4i so none vo finaleto ja zeznaa srbite taka da nogu ne se nadevam ali dajboze da pobedi makedonec
Не ја зезнаа Србите, Црногорка победи затоа не кажувај нешто колку да го речиш. А и реално Ноне тапа е:smir:

Абе оти ревете толко бе дечки. Ревете а не гласате. Гласете бре. Сичко е на гласови. Кои има повеке, он е идол. Затова не наи добриот печели. Ас досега сам гласал барам по 10-15 пати за Бојан и Тара. А вие кутите. А потоа бугарите виновни. Ако не гласехме во БГ за нив отдамна да си беха во МК.

Не ја зезнаа Србите, Црногорка победи затоа не кажувај нешто колку да го речиш. А и реално Ноне тапа е:smir:

e dobro de crnogorka bila....pa dogas bese srbija i crna gora....a kadee sega taaa nema nitu edna pesna a none veke napravi i nekoj album:smir:

И јас им посакувам многу среќа,ама само среќа не е доволна треба и да се гласа.:star:

Затоа ГЛАСАЈТЕ,да не дозволиме ниту Александар,а ни Бојан да отпаднат.
:oeoeoe:

И jас ова сборам. ГЛАСАjТЕ и не врескаите.
А идолот чини ного пари. И фактот само дека е дозволено македонци да се изjават на него, бес пари е за адмирации. А и ного бугари гласеме за них.
Бојан и Александар само ке спечелат от ова. Сега ги знаат 10 милиони. Ако имат срека ке направат кариера.
Да прашам, има ли македонци дека гласат за бугари?

И jас ова сборам. ГЛАСАjТЕ и не врескаите.
А идолот чини ного пари. И фактот само дека е дозволено македонци да се изjават на него, бес пари е за адмирации. А и ного бугари гласеме за них.
Бојан и Александар само ке спечелат от ова. Сега ги знаат 10 милиони. Ако имат срека ке направат кариера.
Да прашам, има ли македонци дека гласат за бугари?

Brat ako napravat kako so aleksandar vo ot dzabe e kolku i da glasas....jas glasav nekolku pati i porakite ne gi primaaa

Brat ako napravat kako so aleksandar vo ot dzabe e kolku i da glasas....jas glasav nekolku pati i porakite ne gi primaaa

Хм, ова требе да се види от македонскиот телеком што е така.
Нели сборим за гласане во средата /през другите дни при вас е на снимка и не знам дали са отворени линиите за гласане?
Абе требаше подобра соработка мегу двете телевизии - например да иде от 21 часа во Бугариjа и 20 часа во Македониjа, т. е. по едно и исто време. Така не е баш наjдобро.

А иначе - jас сум доволен дека Маги и Преслава са на финала. Се надевам тази вечер за финала ке се класират и Боjан и Александар. Се види дека тези четиримата са наjдобри /ако и да имам забележки за всеки един от тjах/. Много навивам за Маги /сме от саседски градове/, но мисла Преслава има повеке качества. После г-ца Мр'вкова :tv: сум за Боjан. Мисла дека Александар е наjслаб от четиримата.
За Русина - сум сигурен дека довечера ке и биде за последно.

Имаш право...може да се случи исто како и со Александар во ОТ...но останува да гласаме и да видеме што ќе се случи...

Глеам се разгоревте, политики, мудрувања, кој може, кој не може да победи... Кој за што и зашто да не ...
Искрено.. мене ме заболе таквото кој ќе тепа, а ниту па ќе помрднам со малиов прст да гласам за било кого, Македонец или Бугарин(ка :) ).
Добро шоу, добар сеир (особено на почеток) ... Натаму ништо не ми е битно :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom