Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Сметам дека ова „шоу„ и што и да е треба моментално да се тргне од македонскиот етер зошто има многу навреди на сметка на кандидатите кој не се бугари( ако им е нив за памет нека им е) а освен тоа има и мноогу навреди упатени кон целиот Македонски народ. СРАМОТА ... ало сето тоа го даваат на Македонска телевизија... незнам што да кажам ...

кој се на жешко столче?

Исто како и на Операција триумф и на Српскиот идол во последен момент се освестуваат и си гласаат за своите и македонецот нема да победи нормално.
Ние ќе си победиме кога ние ќе организираме. Кратко и јасно.

Мило ми е за Преслава ептен, заслужи јадната еднаш да не окапува до последен момент на елеминицаии.
Од нашиве не верувам некој да испадне утре, мислам дека Русина ќе ја јаде помрачина, а конечен победник јасно е веќе дека е Маги. : )

Aлександар и Бојан утре ќе влезат, тоа е јасно, Русина утре ќе си излезе.
Победник како што тргнало би била Маги, јас сум за неа, али пред се за Тарабунов

Што се замарате бе нели гледате дека ова све што даваат на А1 се е реприза.На пример кај нас почнува во 21 часот во живо а на друга телевизија го пуштаат во 6-7 саат незнам кога точно во живо(не е на наша телевизија ама имам видено).Тоа може да го приметите и со пуштањето на рекламите.Не се улави луѓето таму да стојат 10 минути колку што траат рекламите на А1 или да чекаат сите телевизии во исто време да завршат со рекламните пораки.И се приметува со кратењето вечерва кога пред да се скараат во студиото одма го исекоа тој непотребен материјал и преминаа на главното.Инаку за овие 5 учесника мислам дека добро е што покрај над 10 милиони пријавени се помеѓу првите 5 кои ја освоија публиката и секако жирито.И како што рече таа една гостинка таму што бранеше некоја од девојките НЕ Е ПОЕНТАТА ДА СЕ СОБЛЕКУВАМЕ ТУКА НА СЦЕНАТА ЗА ДА СЕ ДОБИЈАТ ПОВЕЌЕ ГЛАСОВИ ОД ПУБЛИКАТА ТУКУ ТРЕБА СО ГЛАСОТ НА УЧЕСНИЦИТЕ ДА СЕ ПРИДОБИЕ ПУБЛИКАТА.

Пато, така е. Во Бугариjа се емитува во живо од 19:00 (МК Време). А на вас само во Среда е преко по А1/2 . Инак за рекламите не се плаши. Во Бугариjа рекламите са по-големи од теа на А1

Aлександар и Бојан утре ќе влезат, тоа е јасно, Русина утре ќе си излезе.
Победник како што тргнало би била Маги, јас сум за неа, али пред се за Тарабунов

Да се надеваме дека ќе биде така,но не се знае.. очекував денес да влезе Бојан или Александар,но видовме што се случи... така да не се знае ништо за утре ... можно е Русина да ја внесат во финале...

Изгледа оваа Маги ја местат за да победи, а мене толку ми иде на нерви и ми е антипатична што го мењам каналот коа ќе ја видам, ко прасе некое е. И сум да победи било кој само она не.

ej kako idat rabotite na idol odamna ne sum gledal...od makedoncite peat li uste bojan i aleksandar

Според мене утре Русина заминава за Благоевград :)

А на финалето мислам дека ке се подредат така :

1. Маги
2. Александар
3. Боjaн
4. Преслава

Не мислам дека Александар или Боjaн могат да са победници, за мене ако бараме македонец да стане Идол во Блгариja он требе да е неоспорим квалитет, а Боjан и Александар барем за мене не успеха да изпакнат :
Александар - беше много силен на аудииците, има много голема харизма, дечките му се радват, ама на доста концерти не отпева много добре.
Боjан - беше ми фаворит след првите 3-4 концерта, после почна да става малко едннобразен, добре се држи на сцената, ама и се пак нема таа харизма да плени публиката

Од друга страна и Маги има некои минуси, ама на мене ми изглежда наj-вероватно она да спечели, но не ислучувам вероватноста некои от вашиве да спечели, пак нема да е незаслужено. Ке видиме как ке гласаме - не требе да се заборавува дека вие ке си гласате за вашиве ( поне така изглежда ), а има не малко блгари кои досега са гласали за Александар и Боjан и пак ке гласат за них, а каj нас нема неква такава нагласа да се дигнеме масово да гласаме за нашиве, само и само да не спечели некои македонец. Ке биде интересно :)

А иначе не се надевуваjте дека ке ви ги вратиме толко лесно Боjан и Александар, доколко тие и да не спечелат, а станат втори или трети, ке имат исто договор ( поне преди беше така ) и ке требе да прават песни и каj нас :P

JAs mozam da se kladam deka nema da pobedi nitu eden makedonec...vidovte li stop se slu4i na operacija triumf...mu odzedoa glasovi na aleksandar i ostete drugo posle ne biduvase da se glasa za nego...jas glasav nekolku pati ama porakata be se odbiena....a istoto ke se slu4i i so drugite zna4i pobednik ili preslava ili magdalena(ina4e ona nema vrska ali ostavat ja tamu da i ja manja4at gazicata

Како можеше да помине Маги бе? Ова е не е тички ни морално!

tototo;2565302[B напиша:
]Според мене утре Русина заминава за Благоевград [/b]:)
А на финалето мислам дека ке се подредат така :

1. Маги
2. Александар
3. Боjaн
4. Преслава

Да се надеваме дека ќе биде така ... 1 македонец секако влегува во финалето,но утре ќе видеме дали и двајцата ќе се пласираат...им посакувам многу среќа !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom