Според мене утре Русина заминава за Благоевград
А на финалето мислам дека ке се подредат така :
1. Маги
2. Александар
3. Боjaн
4. Преслава
Не мислам дека Александар или Боjaн могат да са победници, за мене ако бараме македонец да стане Идол во Блгариja он требе да е неоспорим квалитет, а Боjан и Александар барем за мене не успеха да изпакнат :
Александар - беше много силен на аудииците, има много голема харизма, дечките му се радват, ама на доста концерти не отпева много добре.
Боjан - беше ми фаворит след првите 3-4 концерта, после почна да става малко едннобразен, добре се држи на сцената, ама и се пак нема таа харизма да плени публиката
Од друга страна и Маги има некои минуси, ама на мене ми изглежда наj-вероватно она да спечели, но не ислучувам вероватноста некои от вашиве да спечели, пак нема да е незаслужено. Ке видиме как ке гласаме - не требе да се заборавува дека вие ке си гласате за вашиве ( поне така изглежда ), а има не малко блгари кои досега са гласали за Александар и Боjан и пак ке гласат за них, а каj нас нема неква такава нагласа да се дигнеме
масово да гласаме за нашиве, само и само да не спечели некои македонец. Ке биде интересно
А иначе не се надевуваjте дека ке ви ги вратиме толко лесно Боjан и Александар, доколко тие и да не спечелат, а станат втори или трети, ке имат исто договор ( поне преди беше така ) и ке требе да прават песни и каj нас