Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Доколку се изостават националните чувства, Преслава ги поседува сите особини да биде Идол

Доколку се изостават националните чувства, Преслава ги поседува сите особини да биде Идол

Уоу каков език. С таа муцка леб јадете бре момци. Ова е тема за музика:nenene:

Бојан, Маги, Александар ...
на крајот се знај како секогаш :pos2:

Бојан, Маги, Александар ...
на крајот се знај како секогаш :pos2:

Александар е момче на Марија. Ного добар певач, ама за рок и метал. Дека требува да се вреска. Другите стилове не му одат. Гласот му не е флексабилен како Боjн пример. Бојан за мене е фаворит. Друга бира, друга класа. Накраиот ке бидат Бојан, Маги, Преслава и Александар. По простата причина дека и бугарите гласат за македонците. Ама за идол не сум сигурен како ке се гласи. Ас ке гласам за Бојан или маги. Кои ке се покаже наи добро на финалето.
А и така са одбрани кандидатите за да може накраиот да има македонец. Инако ако испаднеха како Дарко немаше да има интерес во МК, ова значи по малко SMS-и, по малко пари во телевизиа, мобилни оператори и шоу.
Ова си е само мое мислене. Не знам, може и да не сам во право.

Ако ви финале се Бојан и Маги, ќе бидам за МАГИ, али ако се Маги и Александар, секако за Александар. Музиката нема граници, универзална е

daj kazeto koj kogo go ima pogaleno.so pravat vo sobite 3 meseci????????????

:pos2::pos2: Погалено:?
Па може за тоа да се продискутира, за љубовните афери на музичките идоли.
Како што вчера дознавме, Бојан си спие во собата со Соња, а и Александар си носел девојки. Која би можела да биде таа на Александар? Некоја од кандидатките или некоја Бугарка?
Јас мислам дека Маги одговара за Александар

Јас мислам дека Маги одговара за Александар

мене еден другар ми кажа дека Александар на Маги и ја вади маста катаден :)
другаров е несуден новинар на Свет и Скандал :icon_lol: така да мене верно ми е ова

ama kazaa i deka Aleksandar spiel vo sobata na Sanja Nikolic i toa megu taa i ne znam koja druga na sredina.Ami so prat cela ve4er????? odgovor-sigurno vezat gobleni

мене еден другар ми кажа дека Александар на Маги и ја вади маста катаден :)
другаров е несуден новинар на Свет и Скандал :icon_lol: така да мене верно ми е ова

АБе јас го видов на една забава тука во Софија Александар ама па не ми текна да го прашам требаше која ја кој од шоуто. Јас мислам дека Маги ја ебава, пошто и неа ја видов со него. Кузнај како се ебава та Маги еј, коските ќе му ги искрши.

АБе јас го видов на една забава тука во Софија Александар ама па не ми текна да го прашам требаше која ја кој од шоуто. Јас мислам дека Маги ја ебава, пошто и неа ја видов со него. Кузнај како се ебава та Маги еј, коските ќе му ги искрши.
Млади са нека се ***** . Нема лошо.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom