Z
zmej gorjanin
Гостин
Еве го Александар како ја свири и пее Арија од Тоше. Што знам, мислам дека утна и со свирење и со пеење, сепак браво за храбриот чекор да свири и да пее песна на Тоше
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, голем залак е, а и беше грешка ова со пианото. Мораше со симбек да jа испее како другиве.Голем залак е Тоше...ама останува Александар не му ја мислам за тоа![]()
Ццц кај отиде светот бе
Тарабунов номиниран ?? не дека е македонец ама овој Димитар отпеа 2 пати полошо од тара ... се надевам дека ќе отпадне Александра,неможам да ја смислам со тој машки глас...а за победници ги гледам Бојан,Маги,Тара или Русина
Ајде, Александар и Русина се спасенииииииии.![]()
Александра нема машки глас, Александра има уникатен женски глас, карактеристичен и специфичен што би го приметил меѓу сто гласови дека е Александра, другото од гласовите е се веќе слушнато, посебно оној на Маги што ја форсираат (веќе чуен глас е тој на многу пеачки)
Поздрав :salut:
Гласот и е карактеристичен, да...но премногу е монотона кога пее, едни исти финти ги прави, нема креативност во неа и затоа на моменти е претешко да ја слушам како пее.
А и ептен е грда!
И кој излезе? Не гледав...