Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Еве го Александар како ја свири и пее Арија од Тоше. Што знам, мислам дека утна и со свирење и со пеење, сепак браво за храбриот чекор да свири и да пее песна на Тоше

Не ми хареса денес Александар. Го гледам во моментово по A1, ама е трагедиjа.

Голем залак е Тоше...ама останува Александар не му ја мислам за тоа :)

Ццц кај отиде светот бе :tapp::tapp:

Тарабунов номиниран ?? не дека е македонец ама овој Димитар отпеа 2 пати полошо од тара ... се надевам дека ќе отпадне Александра,неможам да ја смислам со тој машки глас...а за победници ги гледам Бојан,Маги,Тара или Русина

Александра нема машки глас, Александра има уникатен женски глас, карактеристичен и специфичен што би го приметил меѓу сто гласови дека е Александра, другото од гласовите е се веќе слушнато, посебно оној на Маги што ја форсираат (веќе чуен глас е тој на многу пеачки)

Поздрав :salut:

На Александра гласот многу потсеќа на гласот на Шер така да и тоа е веќе слушнато

Ајде, Александар и Русина се спасенииииииии.:vozbud::vozbud::vozbud:

Тоа и го очекував...за испаѓање незнам што да кажам...мое мислење е дека Симона иако пее добро но сепак има само 13 години и неможе да се снајде баш најдобро...а во претходниот пост си кажав што мислам за Александра...

Многу се занел Александар со изборот на песната, па уште и да свири во исто време. Преголем залак.

Во секој случај супер што се спасени Александар и Русина. Утре би сакала да им се приклучи Александра.

ја не глеав денеска, кои се на жешко столче?

Александра нема машки глас, Александра има уникатен женски глас, карактеристичен и специфичен што би го приметил меѓу сто гласови дека е Александра, другото од гласовите е се веќе слушнато, посебно оној на Маги што ја форсираат (веќе чуен глас е тој на многу пеачки)

Поздрав :salut:

Гласот и е карактеристичен, да...но премногу е монотона кога пее, едни исти финти ги прави, нема креативност во неа и затоа на моменти е претешко да ја слушам како пее.
А и ептен е грда!

Голем залак, голем залак - преголем залак за него и за било кој да пее песна од единствениот Тоше. Сите секојдневно пееме негови епсни, некои ете и на телевизија, што воопшто не е лошо, меѓутоа очекував подобра изведа од Александар за оваа песна, за мене неговата најлоша изведба досега во секој поглед.
За испаѓање, сеедно ми е, Преслава ми е безлична, Александра не ми се харесва многу многу, за Симона да не коментирам:duel:
Маги денес беше преубаво облечена, штета би била доколку она не дојде до финале, одлична е

Гласот и е карактеристичен, да...но премногу е монотона кога пее, едни исти финти ги прави, нема креативност во неа и затоа на моменти е претешко да ја слушам како пее.
А и ептен е грда!

Ова последното не ти требаше ...

И кој излезе? Не гледав...

Конечно, Симончето. Млада е, премлада. Има време за неа. Нека потпорасне малку, гласот да и се оформи подобро, па нека почне да гради кариера.

Утре идолите се во Колосеум :vozbud:
Излегоа и Симона, и Вики, фала Богу, сега на ред мислам дека следуваат Преслава, Жекова , Русина, некој од машките - Димитар па на крај мислам дека ќе останат Бојан, Маги и Тарабунов

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom