Абе јас ретко доаѓам на форумов и уште поретко пишувам, само ако ме испровоцира некоја тема баш, ама ова тука е крш. Сите патриоти што да ти кажам, а малце јазикот да си го чувавте...Што е ова странски јазици тука, па ај не на бугарски на англиски да било, што ме боли мене и тоа и тоа ми е странски јазик. Ако е ова македонски форум нека се пишува на македонски, а бугарите нека си коментираат на свои форуми ако им се сака толку, верувам има доста улизувачи или провокатори македонски таму (нели имаат малцинство тука 200 000) па нека исправаат криви Дрини.
А за немешањето политика на темава, како да не се меша кога самата емисија што беше снимана во Скопје за кастингот како да не „зрачеше“ од политика...
А за емисијата инаку, ОК е, идол како идол, не тгреба да се споредува со ОТ затоа што е друг концепт, нека си се пробаат луѓето ако сакаат да си прават музичка кариера треба од нешто да се почне. Инаку мене никој баш не ми остава некој Уау впечаток, можеби затоа што пеат туѓи песни и секогаш е тешко да го надминеш личниот печат на оригиналниот изведувач... И тоа