Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Ееее отиде Наталија.Баш ми е жал.

Еве го пак ДИмитар(дечкото со клавирот што не влезе).Кажаа што се десило ,ама од онаа што врши превод нишо не разбрав!

Ееее отиде Наталија.Баш ми е жал.

Еве го пак ДИмитар(дечкото со клавирот што не влезе).Кажаа што се десило ,ама од онаа што врши превод нишо не разбрав!

И мене не ми се допаѓа преводот :kesa: кај што разбирам малку :kesa::kesa: уште таа труби дај нека најдат добри преведувачи ДВАЈЦА сам еден НЕ :tapp::tapp :nesvest::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Супер што им текна да го вратат Димитар. Дечкото одлично пее. Жал ми е за Наталија, но тоа е. Искрено очекував подобро да се претстави. Девојката пее одлично, но некако не блесна со таа песна. Многу повеќе ми се допаднаа нејзините изведби на кастинзите.

Не знам зошто некои од вас викаат дека нема добри кандидати, дека само во Америка е вистинскиот Идол. Од овие 20 има 10 одлични кандидати.

Мои фаворити сега за сега се Александар, Димитар и Ели. По нив, Бојан и Магдалена.

Главниот виновник е А1!
Го дава премиерно на А2 каде малце и го гледаат и малце знаат дека тогаш се гласа на тие и тие броеви, а после иде на А1 и многумина мислат дека баш еве сега се гласа, а не знаат дека веќе е завршено
Тоа е најголемиот проблем зашто нашите имаат малку гласови

Kako bre nema potreba od prevod jas vcera nisto ne razbrav osven nesto malku kako ona deka gospod bil Bugarin drugo tapa,a devojkata sto preveduva isto taka loso go pravi toa pa jas veke ne gledam,veke ne mi e interesno koga poveke od polovina nerazbiram sto zboruvaat:toe:.Mene poveke mi bea interesni prvite emisii imase titl znam sto zboruvaat,a sega bezveze i tie nivni interni zaebancii ne gi razbiram bidejki ne znam vo koj kontekst e kazano npr go spomnuvaa Stanisev koj znam deka e niven politicar ama tolku znam.Ne moze da sporeduvate so OT bidejki Makedonija mediumski e nasocena kon toj prostor,videte samo kolku televizii ima na srpskohrvatski na kablovska,moze novite generacii ne znaat da zboruvaat na srpski ama se razbiraat .

Сања Николиќ е преглупава.

Супер се сите кандидати, по квалитет се многу подобри од кандидатите на Операција труимф
мој фаворит е Александар и верувам дека далеку ќе стигне, одличен глас, енергија, харизма а има подршка и од жирито

Супер се сите кандидати, по квалитет се многу подобри од кандидатите на Операција труимф
мој фаворит е Александар и верувам дека далеку ќе стигне, одличен глас, енергија, харизма а има подршка и од жирито
Марија ного го харесва, страхотен е, музикаонен е :)

Сања Николиќ е преглупава.

Е каааааааако не :tapp:

Главниот виновник е А1!
Го дава премиерно на А2 каде малце и го гледаат и малце знаат дека тогаш се гласа на тие и тие броеви, а после иде на А1 и многумина мислат дека баш еве сега се гласа, а не знаат дека веќе е завршено
Тоа е најголемиот проблем зашто нашите имаат малку гласови

Како така, да не се емитуваат вестите. Ќе пропадни светот

браво за Александар.....изгледа до името е:pos2: штета за Наталија, па преубав глас!!!! не ми се верува за онаа Русина, ептен тапа испеа:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom