Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Како што знам и утре во 20 часот ќе има ИДОЛ на А1, што значи ова утре ќе иде кај нас

Бај д веј Бети од Гв не беше лоша...само малце шутикава беше..пее песна од Алиша Кис а не знае како се вика.

Таа мислам дека беше и на финалето на М2. Мислам дека се работи за истата девојка.

Пред малце а по прв пат го гледав ИДОЛ,нај кретенското нешто што моите очи досега го виделе!!! :nerv:
Зарем може вака луѓето да се глупираат,ај што се глупираат тие што пеат па и жирито е за никаде поготово онаа вреќата полна со гомна и со репче на ќелавицата,нема никаков однос спрема тие што пеат а не бира ниту зборови кога си игра кур ташак со децата.
Ај да не пишувам повеќе немој некој што сака да се пријави таму да ми се налути па после јас да бидам виновен што тој или таа не станале успешни пеачи и пеачки...

Тој од Радовиш што се презиваше Јованов многу некако на Ламбе ме потсеќа. :)

Се нас се, 8 кандидати од кои 3-4 се доста добри...
Очекувам барем тие да пројдат и во големите концерти. :wink:

За разлика од бугарите многу подобро се покажавме :)
Особено последните што пееја...

Него на почето што се бунеја тие дечките ? гоолемите патриоти :tapp:

Тој од Радовиш што се презиваше Јованов многу некако на Ламбе ме потсеќа. :)

Исто и мене брат..хехе.
Има добри деца што пеат добро..ама еден или евентуално двајца ке дотукраат до малите концерти кои ке се одржуваат.Во бугарско шоу нема шанси македонец да тепа!

Добри беа поготово тие последните иако само на крај и ја глеав вечер ќе глеам реприза.
Тој последниот им покажа како се пее на сите Бугари.

Се нас се, 8 кандидати од кои 3-4 се доста добри...
Очекувам барем тие да пројдат и во големите концерти. :wink:

Се на се 10 кандидати колега Маестро:smir:
Генерално гледано, 10те Македонски кандидати се многу подобри од оние Бугарски кандидати кои досега пројдоа.
Неможев да се изначудам како некои од нив место да дојдат на кастинг во Скопје , отишле дури до Софија.
Уште нешто на кое неможев да се изначудам, а воедно и се разочарав е следното:Сите Македонски кандидати кои се појавија на кастингот во Скопје, и кои поминаа во понатамошните фази од натпреварот се изјаснија дека со Бугарите сме ист народ во различни држави!Зарем е можно да се спуштат на толку ниско ниво, и за еден црвен лист да си се деградираат и понижуваат самите себе си!Трагично.Останав без зборови.
Убаво кажа тој дечкото:Како е можно да сме ист народ со Бугарите кога тое во втора светска војна беа на страната на фашистите?!

Александар Тарабунов и таа од Гевгелија што се пријавиле во Софија, пееја најубаво според мене.

Александар Тарабунов...овој последниот со расштиманата гитара...МНОГУ ДОБАР ГЛАС!

Се на се 10 кандидати колега Маестро:smir:
Генерално гледано, 10те Македонски кандидати се многу подобри од оние Бугарски кандидати кои досега пројдоа.
Неможев да се изначудам како некои од нив место да дојдат на кастинг во Скопје , отишле дури до Софија.

Уште нешто на кое неможев да се изначудам, а воедно и се разочарав е следното:Сите Македонски кандидати кои се појавија на кастингот во Скопје, и кои поминаа во понатамошните фази од натпреварот се изјаснија дека со Бугарите сме ист народ во различни држави!Зарем е можно да се спуштат на толку ниско ниво, и за еден црвен лист да си се деградираат и понижуваат самите себе си!Трагично.Останав без зборови.
Убаво кажа тој дечкото:Како е можно да сме ист народ со Бугарите кога тое во втора светска војна беа на страната на фашистите?!

Можеби го пропуштиле кастингот во Скопје, или пак не слушнале за него. :toe:
Инаку, 10 кандидати биле? Супер тогаш. Јас мислев само 8. :)
Очигледно сум пропуштил некој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom