Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Многу добри има од кај нашите бе.
Ако не се напрај некоја ујдурма, далеку можат да дотуркаат. Стискаме палци :)

ОООООО ова е само од еден тип :nesvest: а како да ја најдам емисијата од Скопје?

Почекај уште малце, ќе аплоудирам едно видео од Македонците кои беа на аудиција во Софија.
А за цела емисија ако сакаш, кажи, ќе ти дадам торент :)

Овие ако се жири, јас сум Чак Норис..

Вратија еден куп луге оти не им биле убави, пуштија некои оти биле убави:tapp::tapp:
А музички идол се бира?:tapp::tapp::kesa:

ОООООО ова е само од еден тип :nesvest: а како да ја најдам емисијата од Скопје?

Ако jа сакаш со превод - во Понеделник по A1. Не е целата емисиjа од Скопje. Ова е емисиjа само со македонци - од кастингот во Скопjе и од кастингот во Софиjа.

УTРE во 20:30 на А1 аудицијата на Идол од Скопје. :helou:
Имаше само инсерт од една девојка и овој Фанки и рече нешто во стилот „оди да ослабеш“. :tapp:

Вратија еден куп луге оти не им биле убави, пуштија некои оти биле убави:tapp::tapp:

Jас мислам дека Дони и Ф'нки се добри. За Mариjа незнам. Требе многу убаво да певаш, за да ти биде простено дека си како дрво на сцената.

Жирито избира кандидати за музички Идол, не певачи.:smir:

Ова повеќе ми личи на циркус него ли на избиранње на таленти:kesa:

бугарска работа:tapp:

Ево ја епизодата од Скопје.

eдит: го ставив и 5тиот дел :)
ENJOY!

Воведот е малку драматичен... Земјотресот 1963... Тоше... Сега за тоа како сме биле против Бугарскиот Идол и нашите протести... :tapp:
Ај да видам понатаму...
Копров во жири... :)

П.С. Зошто е кастингот од Континентал? Што се случи со оној од МОБ?

ќе ги изграат нашите ко што го изиграа Белов!!!

Тој последниот ќе дотурка далеку, загарантирано. :wink:

А и тој пред него, Бојан од Битола супер пее. Има свој бенд и се најпопуларни во Битола за ноќни свирки, без дилема. :helou:

Оваа Наталија од Гевгелија многу убаво пее. :cuc:
Александар од Скопје исто. :cuc: :cuc:

Среќа ние немавме чудни „таленти“ како оние од Бугарија. :pos:

Последните двајца и таа од Гевгелија се одлични. Некој од нив тројца очекувам далеку да дотурка (најверијатно последниот).

Се согласувам!

Во колку сат ке биде Скопското на А 1 и кога?

Бај д веј Бети од Гв не беше лоша...само малце шутикава беше..пее песна од Алиша Кис а не знае како се вика.

Само што ја изгледав епизодата со нашиве. Алал да им е, немаше ниту еден ФРИК. Последниот мора да дотурка до крајот, супер пее. Ајмо наши!:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom