Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Вечерва ќе биде во Скопје, или остануваат во Пловдив?:toe:

јао.. мајко мила..на овој што му беше... ко Ален Исламовиќ ама од Металика песни да пее...:tapp:

Може некој да ми го најде клипот тој што им рече се извинуавам ако може и другата песна се брзам :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: УМРЕВ ОД СМЕЕЊЕ
п.с. а кога ќе ги гледаме нашите? :pos2::pos2::pos2::pos2: Одвај чекам да видам кој лудаци се пријавиле :pos2::pos2::pos2:

Ова што јас вечерва го видов беше криминал! А бе со закон треба да се забранат вакви појави! Бог да чува и да брани.

Значи личности што го одбележија овој ден беа.
-Транвеститот
-''има ли некој проблем''-генералот
- овој последниов ко мавнат со мокра чорапа.
Многу ги понижуваат сите.Поутаат кретени а не ја пуштија таа што се испокара.Таа свињана јаде бурек на сите.Сеа да видиме како поминале кај нас.

Ај баш наредната емисија да ги видиме талентите од Скопје :)

Абе каков закон барате, кој смее денес некому да забрани што да прави со својот живот?
Битно ете нас ни се интересни чим ги гледаме и се смееме, забавни се.
најдобар дел денес беше последниот кандидат со кого ќе правеле трио.

Талентите во Скопjе беа много добри, избраха само около 10 ама сите ми харесаха, браво:wink:

Талентите во Скопjе беа много добри, избраха само около 10 ама сите ми харесаха, браво:wink:

Македонците се 4 од кастингот во Скопje и 6 од кастингот во Софиjа. Ама тоа мислам ке се емитира во Понеделник по A1. За тие кои не сакат да чекат: http://nanoset.net/torrent/21/16/73978 :)

Не сум гледал псоледниве две емисии...дај постирајте некој интересен клип,од овие фриковиве од Блгариа!

От македонците, които бјаха одобрени има поне 4-5, които може да стигнат до финал и повече, според мен
http://www.vbox7.com/play:3ff7d4d0 - особено този беше нај-доб'р, изобшто от всички м'же, които са се јавјавали на Music Idol 1,2,3 досега.
Сори, че пиша на б'лгарски, ама не мога инак :wink:

А да преведеш?

Еве не го мачи другарчето јас ке ти преведам.
Од Македонците има 4-5 кои можат да стигнат до финале( аможеби и повеке)Па линкот е од некој тип-особено овој беше најдобриот воопшто од сите мажи кои се јавија на Мјузик Ајдол 1, 2, 3 до сега.извинете што пишувам на Бугарски ама незнам како поинаку.

Инаку мое мислење:Закон се!Пушти ги нив и ке се изнасмееш до солзи.
Моментот денес беше кога таа се сврти со грб кон жирито и пееше кон ѕид а овие избегаа од студиото:pos2:

Еве не го мачи другарчето јас ке ти преведам.
Од Македонците има 4-5 кои можат да стигнат до финале( аможеби и повеке)Па линкот е од некој тип-особено овој беше најдобриот воопшто од сите мажи кои се јавија на Мјузик Ајдол 1, 2, 3 до сега.извинете што пишувам на Бугарски ама незнам како поинаку.

ОООООО ова е само од еден тип :nesvest: а како да ја најдам емисијата од Скопје?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom