Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
why? Зашто не мислиш така.
Затоа што имав можност да следам American Idol, Operacion Triunfo, X factor, Операција триЈумф и сето тоа беше на доволно ниво да го задржи моето внимание како тв конзумент.Ова вашево (бугарскиов Идол) е благо речено ужасен.
Организација- под ниво!
Кандидати- никаде полоши!
Жури- кој fuckтор се па тие да оценуваат?А некој рекол не суди по изглед...Yea right!
Бугарскиот идол е М И З Е Р И Ј А!!!!!!!!!!!!!11111111111111

Сори DIJAMANTE што ти го земав патентираното право да користам извичници и единици во иста конотација.

Јас ќе го гледам поради тоа што на цел овој проект гледам како една пародија, па подобро да си направевме само Екс Ју или само Македонија, ова е вистинска мизерија, дајте, тоа се професионалци што се во жири?!

Единствено онаа Соња Васи можам да кажам дека беше добра иако и таа не беше дел од жирито, ама овие другиве будали, не знам кој збор да го употребам, ИДИОТИ!

Единствено онаа Соња Васи можам да кажам дека беше добра иако и таа не беше дел од жирито, ама овие другиве будали, не знам кој збор да го употребам, ИДИОТИ!

Мислиш онаа која си ги покажа градите само затоа што некоја девојка успеа солидно да изведе нумера од GNR?!Типична бугарска ку..ва!И таа е професионалка (гледано музички)?!Gimme a break...

Не се лутам за извичниците, секој може да ги комбинира со единици, дозволено е
какво е, такво е, бугарско е, кич е сега засега, али интересно
не знам А1 зашто го зеле , тоа не ми е јасно

Jaс сум фан на бугарскиов музички идол :vozbud::vozbud::vozbud:

Ах барем има саат време во текот на денот каде одмарам од политичкиве реклами и се смејам на цел глас :pos:
Закон блгарчињава пејат :icon_lol:

Отсега од понедленик до петок ќе се дава, а вчерашната што ја пропуштивме емисија ќе ја надополнат во сабота вечер во 20 часот.

Иначе во сабота и недела ќе одат репризи од сите 5 неделни емисии

Жури- кој fuckтор се па тие да оценуваат?

My point exactly. :) Посебно онаа... се нервирам само што ќе помислам на нејзината муцка. :) Која е па таа да суди кој пее убаво?
Бог да чува, ајде бе.

Поздрав за вашата убава нација :pipi:
Без навреда, ама тоа што го прават не личи на ништо, какво е тоа исмевање на децата? Колку и на некој да му е смешно, многу е жално тоа што го прават. Ако се пријавиле децата, не мора да ги прикажуваат на ТВ.
Кен ли беше друга приказна, таа барем малку беше музикална, а и добри пари си заработи

Добро, а кај нас не ги исмеваа на М2, на Драган Вучиќ или не знам што уште идеше од такви аудиции, и кај нас ги исмева, а тоа друг проблем е што се пријавуваат такви пациенти кои заслужено ќе идат на телевизија

Затоа што имав можност да следам American Idol, Operacion Triunfo, X factor, Операција триЈумф и сето тоа беше на доволно ниво да го задржи моето внимание како тв конзумент.Ова вашево (бугарскиов Идол) е благо речено ужасен.
Организација- под ниво!
Кандидати- никаде полоши!
Жури- кој fuckтор се па тие да оценуваат?А некој рекол не суди по изглед...Yea right!
Бугарскиот идол е М И З Е Р И Ј А!!!!!!!!!!!!!11111111111111

Сори DIJAMANTE што ти го земав патентираното право да користам извичници и единици во иста конотација.
имаш право.
с***е во боја,да ми дадат еден АК-47 и да ги испукам тие дебилите што се во жирито,а таа к*****а со напумпани усни ќе ја испукам на друг начин...
тие не гледаат кој знае да пее,само фаќаат забелешки кој како е облечен и како изгледа,дали е привлечен/на .
абе немам зборови..

А ланското го има гледано некој? Јас не гледам ТВ ама некој ми пушти линк и почнав да го глеам идолот 2009 на јутубе... 3 саати паѓав од стол од смеење, бугарите се умоболни у поим!!!:vozbud: Ако таков народ живее во европа, на нас треба да ни дадат посебен континент за случајно да не се измешаме со такви фалинки! И додека гледав тоа бугарските идоли, еден фраер ми го одвлече вниманието, типот е тотален шутрак на идолот, ама има глас и неможат да го шутнат туку така... Го тера тој дебелиот у курац нон-стоп:pos2::pos2::pos2: Иначе станува збор за Иван Ангелов-НАЈГОЛЕМИОТ!!!
... ФАЛИНКА НАЈГОЛЕМА!! (погледнети ги видеата од страна....)

Вчера го гледав првпат после сите коментари што ги слушнав наоколу и што да ви кажам? Баш како што рече некој член пред мене, мизерија! Плус, многу досадно беше и седев и гледав пола саат само зошто ме мрзеше да станам од тросед.

Некои работи се смешни, ама некои работи се трагични! Тенка е линијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom