Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа ќе има и макеоднски водител и член од Македонија во жирито, мислам дека гала концертите почнуваат на 16 март, али до тогаш не знам дали само еднаш неделно ќе се дава????

Изгледа ќе има и макеоднски водител и член од Македонија во жирито, мислам дека гала концертите почнуваат на 16 март, али до тогаш не знам дали само еднаш неделно ќе се дава????

Мислам дека додека се овие аудицииве ќе има секој ден.
Еве и сега има.

Вчера првпат гледав и видов еден тон неталентирани појави. Сепак не ни очекував од бугарскиот кадар да излезат некои пејачишта, важно е само да имаат силикони и да се тртат на спотови.
Вчера убедливо најдобра беше таа со карирана сукња, што ја пееше Sweet child of mine и ја соблече Соња од жирито.

Уште една доза на идиотизам на а1 телевизија...очајно, бедно...тиње!

Значи нешто најбоље за глеање е Идолов.Олку со солзи се неам смеено од поодамна.Најцар до сеа ...им вика КАсним на работа ај се брзам! ау .. ова не е нормално хаха.Ноу комент остало!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2: Не сум помислила некогаш дека вакви луѓе може да се пријават, а па камоли вакво жири да ги оценува. Бугарка со силокони целата проповеда морал и примерност, дури и се кара со една кандидатка зашто пеела вулгарини зборови
Ова е смеење:pos2::vozbud:
Може да оди секој ден до 16 март, ќе видиме

Боже сачувај :pos2::pos2::pos2: Смешно е, ама онаа фолкерката Марија крвно не ја поднесувам :tapp::pusk::pusk:

Уште една доза на идиотизам на а1 телевизија...очајно, бедно...тиње!

Аха :) Не ми е јасно со кој памет се нафатиле да одат на Бугарски Идол за избор на БУГАРСКИ талент! Ама за пари се се прави. Иначе кај ги најдоа тие пластичните во жири, посебно онаа со ненормално чудната уста!?

Бог да чува се ова чувашиве...
Двајца гадни ќелавици со коњски(татарско-чувашки) опаши и една курва полна силикони чија уста е мнооогу лошо силиконизирана, ама сепак може да и го испрскаш на неа...

Ако има Македонец во жирито сигурно ќе биде Драган Вучиќ,нему му се познати тие заебанции а тој е како доктор во Бардовци со многу пациенти што му се радуваат на неговата појава :pos: :pos: :pos: :pos:

Најлошиот дел од почетокот е тоа што Бугариве викаат ГЛЕДАЈТЕ БУГАРСКИ ИДОЛ, ДА ГО ОДБЕРЕМЕ БУГАРСКИОТ ИДОЛ!
А дали знаат дека и македонци ќе учествуваат? нашите треба да реагираат, малце се морбидни тие изјави

Ај некој да ми го најде видеото од тој сурушот што ги поздавуваше шефот и колегите на кастингот??? :pos2:

Дали вчера гледавте едно девојче прибрано ,добро испеа не ја пуштија понатаму само поради тоа што не провоцирала со својата облека :tapp:боже таму треба да се бараат музички таленти а не оросписки таленти :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom