Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Овие А1 за ништо не ги бива, џабе што носат добри шоуа, коа не можат да се изорганизираат кога што ќе оди, пушти најава дека нема да има, така бар ќе знаеме што како, ебаве глупите луѓе и после со вакви луѓе држава ќе праиш, и таа коментаторката ко Фљамутари - Шкендија да коментира а не Идол, цело време се клешти ко недоквакана, ништо не можеш да чуеш

а последните 2 пати дури прекинуваа кога жирито даваше коментари иили андреј и иван кога зборуваа :( .... едвај слушав нешто глеам снимка и ја слушам нашта репортерка како се кикоте, па и ја се кикотам, а не знам на шо :kesa:... .а сеа па и4 нема...
Еден збор:Велија!!
Ако не те зебе Велија кој ќе те заебе:vozbud:

Утре ште разберем кои двама ште прод'лжат. Нјакој гледа ли актьорското изп'лнение на Марија (доста фалшиво)? јасно беше, че ште кажат резултатите на другија ден. Нјамаше нужда от актьорски изп'лненија.

И многу јасно дека и денес не кажаја кој ќе продолжи, демек жирито не можеше да се договори па ќе соопштеле утре. Утре сеа стопосто ќе одберат 5-6 или пак сите и ќе речат мора публикатаљ да одлучи. Малце фејкерски му беше на жирито глумата, се осети дека е местено требаше малце пократко и поискулирано да изглумат вака фкрај се открија.

А денес гостинка Лепа Брена и пази моменат, од српски имат преведувач ко демек не разбират српски, а македонски разбират, абе бугарска работа.

Разбра некој што сакаше бугаров да ни каже ?

Нема ни на а1 сеа, лол ..

Ја на зулу иам уклучено А1 и даваат скриена камера.
Еве го почна,ама сецка..и пак се губи гласот.А1 бе ајвани едни!

Утре ке бидат познати 2-цата повратници во ИДОЛ пошо жирито неможеше да се одлучи кој да врати назад...Магдалена треба да се врати дефинитивно....:smir:

Ауу ми скока на зулу значи..од еден збор на друг?И кај вас е така?

Браво Сања! :vozbud: Како им го плесна на водителите. :pos2:

Ауу ми скока на зулу значи..од еден збор на друг?И кај вас е така?

Да, зато исклучив јас. Најдов торент, си слегвам сега. :)
Ако сака некој, нека кажи ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom