Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сакам Драго или Васил да те вратат ама тешко изгледа ....:(

Васил,мн.јак рокерски глас има и сакам да се врати!

сакам Рут да се врати......многу е добра, и глас и стил!!!!!!

МАГДАЛЕНАААААААААААААА И ВАСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИЛ(ако не васил може александра) :pipi:

абе пропуштив кого го вратија???

А денес гостинка Лепа Брена и пази моменат, од српски имат преведувач ко демек не разбират српски, а македонски разбират, абе бугарска работа.

Па за нас српскиот е трудно разбираем. Понекога кога има српска реч по бугарска тв има и превод, понекога нема /например кога сбори некоj футболист или тренер по спортска емисиjа/. А за србите бугарскиот е ептен труден за разбиране.
Виж на македонскиот разбираме што се сборува. Така наистина за нас не е потребно да се превежда. А и е по хубаво да слушаш оригиналната реч, не некоj да повтарjа што е казала Санjа. Би се развалил хумора коj го има.
:smir:
Вчера бе много добро шоуто. Имаше 7 отлични и 3 добри изпалнениjа. Мои фаворити да се вратат са Рут, Магдалена, Александра и Марина Кискинова.

А сега нешто од бугарскиве форуми:

:tv: I can't fucking belive this :uvo:

Вчера за жал не гледав. Немаше на А2, па после не знам кога била репризата на А1.

Фаворити за враќање ми се Александра (многу специфичен глас) и Магдалена. По нив Рут и Наталија.

Јас сум за Пламен :) Поради песната која ја пееше и поради динамиката со која ја испеа! Ги гледав сабајле видеата што се на јутјуб. Дечкото не е на изглед ништо посбено, ама убаво пее. Може и некој таков да оди понатаму, ми се чини...
Иначе, за Лепа Брена - оф леле, ко да си немаат доволно турбофолк и чалга кај нив, ап ќе увезуваат:) Преводот беше повеќе за неа, Србите збор не разбираат Бугарски...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom