Муабет со партнерот за бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам, можеби затоа што се случува и кај тебе, deja vu?:)
А за тоа второто, извини, ама не оставам приватни работи на интернет, особено не по форуми.
се зезам пријателе, само го опиша точно моментот што го правеше мојата веќе бивша женска :):):):):):)
нема лабаво, поздрав

Ако ме праша тоа би ми сметало заштo би ја спомнувал бившата моја ако си поминувам супер со неа. Јас не би препорачал да спомнувате бивши девојки и дечковци на состанок.

Па онака сама од себе нема да си кажам, но ако ме праша за моите бивши партнери секако дека ќе дадам искрен одговор. Врска не се основа врз лаги и криење на минатото.

..па никад не би го прашуала заш едноставно не ме интересира...не треба да ме интересира заш као прво мн е глупо а као второ сеа е мој и нека остане таке:pipi:...а ја да зборим з абившите хих не би зборела заш едноставно и тоа е глупо...нензам заш...не би требало да го интересира..а и не би го интересирало..затоа гледаме само напред:wink:

Најголема глупост се такви муабети,никад нема да разберам од каде потребата за такви муабети...

Ако ми збора ке го затнам одма... Ако ми збора постојано за неа ке се скарам, не ме интересира каква била шо праела како мислела и така натаму.. Дури не прашам не мора да ја отвора та тема сам

Се знае, се (мислам дека) знам!
Нема нелагодности кога ќе се спомне било кој или било која од нив.
Ако сме толку несигурни еден во друг за да се плашиме од бившите партнери тогаш не ни треба да бидеме заедно.

Се знае, се (мислам дека) знам!
Нема нелагодности кога ќе се спомне било кој или било која од нив.
Ако сме толку несигурни еден во друг за да се плашиме од бившите партнери тогаш не ни треба да бидеме заедно.
bas taka,a i moze mnogu da pomognat vo vrska informaciite ZASTO tie za koi sega se razgovara stanale BIVSI.

Без разлика што не ве интересира минатото на партнерот, што ако понекогаш ви спомнува партнер од минатото? Како би реагирале доколку партнерот често ви зборува за личност со која бил во врска пред вас? Дали тоа би го сфатиле како знак дека уште чувствува нешто за истата?
Што ако тој/таа постојано "плука" по личноста која некогаш ја сакал/а? Дали тоа значи дека иако ја/го спомнува во негативен контекст, дека ја преболел/а?

Дали зборувате за бивши партнери или љубовници?
Ако плука онда не е чоек! Шо после и за мене ќе плука? Па нормално шом еднаш така праел! А за зборење ако де нека збори :) Шо има везе тоа... тоа прошло сеа е со мене и нема зашо да се лутам или да љубоморам :)

Jas licno ne sakam da zboruvam za moi bivsi ili tit.. iako mn pati imame razgovarano za toa. sakam da smenam tema posto ke nastane raspravija ali cvrsta e vo toa da razbere sto bilo i kako bilo.. a i ne sakam da zboruvam za nezinite bivsi deckovci ili semi, segasnosta e bitna..ednostavno ne me interesira, bilo pa pominalo sega e so mene i bas me briga za toa sto go imala pred toa.

Definitivno ke pomislam deka ja nema preboleno, megutoa tuka ima neshto mnogu cudno shto barem kaj mene se slucuva, jas ne sakam deckoto da mi zbori za bivshite ali jas nekogash i napinjam da doznavam shto i kako ima bilo i normalno go prashuvam :toe::kesa:AMAAAAAAAA JAS DA PRASHAM NE ON DA MI JA ZBORI BEZ DA GO PRASHAM :wink:

најлош чекор е да се започне муабет со дечкото за тоа кои ми биле бивши како ми било па ова она. Не разбирам зашто воопшто има доста луѓе кои прават дебати од ова....ко да нема за што друго да коментираат....

иако смеЕ пресен пар , често збориме за бившите, ама само затоа што си ја знаеме историјата еден за друг!ПОчнавме како пријатели, завршивме како дечко и девојка.Тие муабети паѓале од секогаш. Сакам да верувам дека иаме искрена врска. НИту мене ми смета, ниту нејзе и смета. Напротив, мислам дека фактот што понекогаш збориме за нашите партнери ја зајакнува нашата врска. се анализираат грешки, се анализират ситуации.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom