MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Da, jas spodeliv toa se na neotel paketite za delovni korisnici koi stoea vo novite dogovori

Jas imam brojce od mtel pripejd no ne mi e vo koristenje, koga pravev speed test bese ista brzinata so a1 postpejd, a volte nema
Siguren sum deka ne go koristis od sto cenite im se bezvrska nikakva ponuda/podrska, stom nema voLte, nema potreba da si odis od a1 pripejd eve tamu pustija mn, internet

Volte на А1 е катастрофа не работи во 50% од случаевите

Ќе се спојат ли Мтел и Нептел или ништо пд тоа сега?

До сега требаше да почнат да нудат се, Неотел има огромна инфраструктура споредено со Мтел. Преспоро оди се
spremaat izgleda nov web, vidi, koga otvoras Mtwl pisuva "naskoro iphone 15" iako veke e segde dostapen, stom ne ja azuriraat, izgleda spremaat skroz nova

Mislam deka poleka poleka mtel ke zapocne da nudi adsl, vdsl i opticki internet i drugi uslugi preku mrezata na neotel a neotel poleka ke go zgasnat.

Preku koja mreza na Neoel ziti gospod kje davaat uslugi? Kakov crn ADSl? Neotel optika do kraen klient ima samo vo delovi od Skopje. FTTH po nekoj priklucok vo Skopje vo sopstvena mreza, drugoto e se na rentanje

Preku koja mreza na Neoel ziti gospod kje davaat uslugi? Kakov crn ADSl? Neotel optika do kraen klient ima samo vo delovi od Skopje. FTTH po nekoj priklucok vo Skopje vo sopstvena mreza, drugoto e se na rentanje
Pa dobro optika kolku tolku i bezicniot sto go nudat preku nivna mreza e, adsl, vdsl i optika imaat dogovor so telekom

proverete na mtel.mk kaj televizija sega e podeleno posebno za msat, najverojatno spremaat ke bide za skoroo ajdee

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom