G
golemibukvi
Гостин
Телевизија | Добредојдовте на mtel.mk
Динамичноста што го карактеризира пазарот претставува основа при изборот на услуги и технологии што МТЕЛ ги нуди до крајните потрошувачи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kade sekade ..??odlicna cena, dostapna sekade, konecnooooo
Тоа иде преку интернет изгледа можеш било кај што имаш интернет низ цела Македонија.Kade sekade ..??
Druze znam deka e iptv, ama ke raboti samo od mk ip,adresi na odmor niz eu,nema da ti raboti ili ke ti treba vpn,pa ke ti koci/secka itn ....Тоа иде преку интернет изгледа можеш било кај што имаш интернет низ цела Македонија.
Мтел ги купил сите помали оператори поврзани со Неотел во градовите Куманово К-нет,Кичево-Винсет Кабел,Виница Винсет Кабел сите овие од Нова Година ќе се МТЕЛ како и Неотел веќе нема да постои, со нови промотивни тарифи.
Неотел ги има купено сите оператори партнери што се сите идат преку НеотелНема врска овој муабет. Неотел е купен само
Тоа се неколку кабелски оператори што ги набројав. 
Неотел ги има купено сите оператори партнери што се сите идат преку НеотелНема врска овој муабет. Неотел е купен само
Тоа се неколку кабелски оператори што ги набројав. 
Неотел ги има купено сите оператори партнери што се сите идат преку НеотелТоа се неколку кабелски оператори што ги набројав. Прегледај го приврзокот 396488
Другар работи во локален и ми кажа дека се купени од Нова Година ќе се викаат сите МТЕЛ.Неотел нема купено ништо. Помалите оператори си плаќаат линк и земаат интернет од Неотел.
Неотел нема купено ништо. Помалите оператори си плаќаат линк и земаат интернет од Неотел.
Ќе видите после НГ дека Винсет Кабел и К-нет нема да постојат туку ќе бидат заменети со МТЕЛ. Баш ќе ви испратам.Токму така. Плус Неотел рентаат инфраструктура на многу бизнис корисници бидејќи дејноста им е претежно да работат со фирми. Делов со обични физички лица им е многу помал. Тука ускокнува ТС и го купија Неотел. Според мене е смешно што сеуште Неотел фигурира со старото име иако од Март некаде се веќе во споственост на Мтел но ајде. Друга небулоза што мене ме мачи е што нема никакви информации за роаминг партнери во странство, дали некој уопште знае на кои оператори работат во странство?
Ќе видите после НГ дека Винсет Кабел и К-нет нема да постојат туку ќе бидат заменети со МТЕЛ. Баш ќе ви испратам.
Кумановски се тие.Мислам дека не го разбра контекстот. Никој не рече дека Мтел не купил други оператори, муабетот е дека многу од помалите оператори купуваат линкови од Неотел. Значи немаат своја инфраструктура туку закупуваат капацитет. А дека Мтел купува оператори, тоа да истото и го најавија. Неотел е најголема аквицизија од сите, овие помалите оператори се помали. Да не мислиш Винсат Кабел? Тоа е кабелската од Виница што има во Виница, Кратово и Скопје Бутел и Радишани во делови. А незнам кој е тој К нет, од кој град се тие?
====UPDATE прочитав горе оператор од Куманово биле====