MTEL Македонија {моб. оператор}

Член од
29 август 2008
Мислења
6.078
Поени од реакции
4.586

Attachments

Член од
12 декември 2024
Мислења
4
Поени од реакции
3
paketot od lyca e aktiviran na 8 dek za 3 meseci trebase da zavrsi vcera pak se aktivira na novi 30 dena ovaj e 4 pat br e prefrlen na mtel na 18 fev dali eden mesec e gratis od mtel da ne znaj nekoj kako odi

Член од
12 декември 2024
Мислења
4
Поени од реакции
3
isto taka na br prefrleni na mtel veke pominati paketite 3 pat se obnovuva samo so datumot od mtel ne so datumot od lyca kako so bese

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.180
Поени од реакции
106
Luge, aj uste edno prasanje. Se nekoj cudni raboti so Mtel.

Restartirav telefon, mi se zakaci na MTEL MK mreza, a mi stoi kako vo Roaming?

Sto e rabotata?

Pozdrav.

Член од
29 август 2008
Мислења
6.078
Поени од реакции
4.586
Luge, aj uste edno prasanje. Se nekoj cudni raboti so Mtel.

Restartirav telefon, mi se zakaci na MTEL MK mreza, a mi stoi kako vo Roaming?

Sto e rabotata?

Pozdrav.
Sto e cudno .??mtel nema svoja mreza koristi od a1, 90% od mvno ke pokazuva R, kaj mrezata odnosno deka si na nacionalen roaming, nisto nema za cudejne....ako e i postar telefono,

Член од
14 мај 2023
Мислења
111
Поени од реакции
109
Sto e cudno .??mtel nema svoja mreza koristi od a1, 90% od mvno ke pokazuva R, kaj mrezata odnosno deka si na nacionalen roaming, nisto nema za cudejne....ako e i postar telefono,
Mene mi e ponov telefonot Samsung A06 i pak pisuva R. Inaku se javiv pred dve nedeli i baram da mi ja smenat starata sim karticka so nova od Mtel poradi toa R i se soglasija da mi ispratat besplatni nova sim, no eve cekam dve nedeli i seuste ne e stignata po posta. Se somnevam dali ja ispratile?...

Член од
29 август 2008
Мислења
6.078
Поени од реакции
4.586
Mene mi e ponov telefonot Samsung A06 i pak pisuva R. Inaku se javiv pred dve nedeli i baram da mi ja smenat starata sim karticka so nova od Mtel poradi toa R i se soglasija da mi ispratat besplatni nova sim, no eve cekam dve nedeli i seuste ne e stignata po posta. Se somnevam dali ja ispratile?...
Za R, nema pravila pred se zavisi koja verzija mvno e konektiran na Mno odnosno mTel kako e povrzan so A1....
Jas imav od 5 lyca sim samo so 1 problem so dojdovni povici i mi ja smenija so mTel sim,vo partnerski salon od telco, se javiv vo tehnicka i me upatija tamu, a ne deka ke mi ispratat....posle toa se resi problemot, kako edinstven problem ostanuva toa sto na nikoja ili randoom ne stasuva sms za miss call(no toa nee problem) R, ostana na samo 1 sim koj e na postar huawei tel(i prethodno na lyca bese R)ostanatite 4 sim nema R.(Nemase ni dodeka pisuvase lycamobile)
Ostanati notifikacii,sms,otp od xx raboti stasuva i povici i sms balkan roaming testiran od srbija raboti.....toa e za sega ....
Автоматски споено мислење:

Za R, nema pravila pred se zavisi koja verzija mvno e konektiran na Mno odnosno mTel kako e povrzan so A1....
Jas imav od 5 lyca sim samo so 1 problem so dojdovni povici i mi ja smenija so mTel sim,vo partnerski salon od telco, se javiv vo tehnicka i me upatija tamu, a ne deka ke mi ispratat....posle toa se resi problemot, kako edinstven problem ostanuva toa sto na nikoja ili randoom ne stasuva sms za miss call(no toa nee problem) R, ostana na samo 1 sim koj e na postar huawei tel(i prethodno na lyca bese R)ostanatite 4 sim nema R.(Nemase ni dodeka pisuvase lycamobile)
Ostanati notifikacii,sms,otp od xx raboti stasuva i povici i sms balkan roaming testiran od srbija raboti.....toa e za sega ....

Attachments

Последно уредено:
Член од
7 февруари 2021
Мислења
330
Поени од реакции
892
Кај мене не покажува R ама ако немам вклучено роаминг немам интернет воопшто. Сега сфаќам зошто било така.
Како и да е, Мај ми завршува пакетот од Лајка и ќе ми останат едно 20-30 гига и планирам да продолжам со нов годишен пакет од Мтел. Ако се префрлат и овие 20-30 гига ќе биде супер.

Kajgana Shop

На врв Bottom