MTEL Македонија {моб. оператор}

Член од
14 мај 2023
Мислења
109
Поени од реакции
108
Cek, kako posle 08 april ke se prefrlat ako na 08 aktiviras nov od mtel3/6/12/ ili 30 dneven kese prefrlat ako ne , ke zavrsi i ke pisuva 0 na se.
Значи мора да имам купено пакет минимум за еден месец? Инаку ќе пишува нула. Штета е да ми ги земат.

Член од
29 август 2008
Мислења
6.033
Поени од реакции
4.542
kako se aktivira vtora linija na mtel?
Odi vo telefonot i najdi call waiting i samo odis na On.imas i preku app i preku *43#
Автоматски споено мислење:

Prodolzi za 30 dena pred da zavrsi paketot odnosno na 08, i ke se prefrlat so novite 5

Odi vo telefonot i najdi call waiting i samo odis na On.imas i preku app i preku *43#

Prodolzi za 30 dena pred da zavrsi paketot odnosno na 08, i ke se prefrlat so novite 5
Btw, site se ucime na novo so mTel, do pred 2/3 meseci znaevme sto i kako ...ama sad jovo na novo....

Attachments

Последно уредено:
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.992
Поени од реакции
8.292
Kako se aktivira godisen paket xtra talk m koga takva opcija na *100# ne postoi?

Член од
12 декември 2024
Мислења
2
Поени од реакции
0

Btw, site se ucime na novo so mTel, do pred 2/3 meseci znaevme sto i kako ...ama sad jovo na novo....

probav sekako pak ne izveatuva za povik

i so *43# kazuva deka e aktivirana 2 linija koga ke primas povik dodeka razg kazuva zafateno

Attachments

Член од
29 август 2008
Мислења
6.033
Поени од реакции
4.542

i so *43# kazuva deka e aktivirana 2 linija koga ke primas povik dodeka razg kazuva zafateno
Mozi app, da ima bug, odi samo od call setings, iskluci i pak vkluci probaj, na 5 tel, kaj mene raboti na site...

Kako se aktivira godisen paket xtra talk m koga takva opcija na *100# ne postoi?
Od app, ili stavas kredit i 073800010 ke ti aktiviraat toa sto sakas

Vo app, kaj mene stoi deaktivirano na telefonite e on,i funkcionira

Attachments

Последно уредено:
Член од
12 јуни 2017
Мислења
403
Поени од реакции
269

И кај мене не сакаше вака втората линија а исклучив уклучив се тоа итн и ми успеа после.
Пробај на овој начин https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/hgsnyv/comment/g34tery/

Член од
29 август 2008
Мислења
6.033
Поени од реакции
4.542
Na preostanatite gb,se dodavaat novi 5gb isto i mTel zona se zgolemuva za +1000min,
na seto loso da ima nesto pozitivno ....

Eve od nov telefon vo centar i periferija na Prilep

Attachments

Последно уредено:
Член од
6 август 2014
Мислења
81
Поени од реакции
103
А, добро, што ви е со ова ословување на компанијава со „Вучич“!?

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.303
Поени од реакции
6.393
А, добро, што ви е со ова ословување на компанијава со „Вучич“!?
Затоа што преку МТЕЛ се перат црните пари на Вучиќ и исклучиво поради таа причина е влезена оваа фирма во Македонија.

Член од
6 август 2014
Мислења
81
Поени од реакции
103
Затоа што преку МТЕЛ се перат црните пари на Вучиќ и исклучиво поради таа причина е влезена оваа фирма во Македонија.
Wooow… но, еве ОК, и да е така, иако реченово го сметам за исклучително ридикулно, неосновано и шпекулативно, да прашам - што имам јас со тоа додека гледам „Весела меана“ на ТВ, зборувам со Миле механичарот на телефон, гледам клипови со прдење на интернет!?

И поважно - зошто би ја ословувал така компанијата!?

А, А1 го ословувате - Слим?
А, Телеком го ословувате - Шулц?

А, Нестле? А, Самсунг? А, Кока-Кола? А, Подравка? А, Опел? А, Пелистерка? А, Барила? ... Со нив како сме, што е договорено?

Последно уредено:
Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.303
Поени од реакции
6.393
Wooow… но, еве ОК, и да е така, иако реченово го сметам за исклучително ридикулно, неосновано и шпекулативно, да прашам - што имам јас со тоа додека гледам „Весела меана“ на ТВ, зборувам со Миле механичарот на телефон, гледам клипови со прдење на интернет!?
Јас ова не го измислив туку на поткаст кај кумановецот јавно го кажа поранешен директор во Македонски Телеком така да тој човек сигурно знае повеќе и од мене и од тебе:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom