Cek, kako posle 08 april ke se prefrlat ako na 08 aktiviras nov od mtel3/6/12/ ili 30 dneven kese prefrlat ako ne , ke zavrsi i ke pisuva 0 na se.
Значи мора да имам купено пакет минимум за еден месец? Инаку ќе пишува нула. Штета е да ми ги земат.
Odi vo telefonot i najdi call waiting i samo odis na On.imas i preku app i preku *43#kako se aktivira vtora linija na mtel?
Btw, site se ucime na novo so mTel, do pred 2/3 meseci znaevme sto i kako ...ama sad jovo na novo....Odi vo telefonot i najdi call waiting i samo odis na On.imas i preku app i preku *43#
Автоматски споено мислење:
Prodolzi za 30 dena pred da zavrsi paketot odnosno na 08, i ke se prefrlat so novite 5
Odi vo telefonot i najdi call waiting i samo odis na On.imas i preku app i preku *43#
Prodolzi za 30 dena pred da zavrsi paketot odnosno na 08, i ke se prefrlat so novite 5
Btw, site se ucime na novo so mTel, do pred 2/3 meseci znaevme sto i kako ...ama sad jovo na novo....
Mozi app, da ima bug, odi samo od call setings, iskluci i pak vkluci probaj, na 5 tel, kaj mene raboti na site...Автоматски споено мислење:
probav sekako pak ne izveatuva za povik
i so *43# kazuva deka e aktivirana 2 linija koga ke primas povik dodeka razg kazuva zafateno
Od app, ili stavas kredit i 073800010 ke ti aktiviraat toa sto sakasKako se aktivira godisen paket xtra talk m koga takva opcija na *100# ne postoi?
И кај мене не сакаше вака втората линија а исклучив уклучив се тоа итн и ми успеа после.Автоматски споено мислење:
probav sekako pak ne izveatuva za povik
i so *43# kazuva deka e aktivirana 2 linija koga ke primas povik dodeka razg kazuva zafateno
Затоа што преку МТЕЛ се перат црните пари на Вучиќ и исклучиво поради таа причина е влезена оваа фирма во Македонија.А, добро, што ви е со ова ословување на компанијава со „Вучич“!?
Wooow… но, еве ОК, и да е така, иако реченово го сметам за исклучително ридикулно, неосновано и шпекулативно, да прашам - што имам јас со тоа додека гледам „Весела меана“ на ТВ, зборувам со Миле механичарот на телефон, гледам клипови со прдење на интернет!?Затоа што преку МТЕЛ се перат црните пари на Вучиќ и исклучиво поради таа причина е влезена оваа фирма во Македонија.
Јас ова не го измислив туку на поткаст кај кумановецот јавно го кажа поранешен директор во Македонски Телеком така да тој човек сигурно знае повеќе и од мене и од тебе:Wooow… но, еве ОК, и да е така, иако реченово го сметам за исклучително ридикулно, неосновано и шпекулативно, да прашам - што имам јас со тоа додека гледам „Весела меана“ на ТВ, зборувам со Миле механичарот на телефон, гледам клипови со прдење на интернет!?