- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 9.850
- Поени од реакции
- 1.559
едно прашање дали можи на јаху месинџер да се логираш со хотмаил адреса
Ама можеш да ги имаш сите хотмаил контакти
едно прашање дали можи на јаху месинџер да се логираш со хотмаил адреса
Море дуби на трепавициА до тогаш што да правам, а мањечко?
Да не ти го сменил некој пасвордот?Имам еден проблем: Се враќам една вечер дома одам на мсн и се е во ред. Станвам сабајлето пробвам да се уклучам ми велит грешен пасворд и пробав и од хотмаил истото грешен пасворд. Ај шо на мсн мие е грешен пасвордот сеа и на hi5 не можам да влезам пошо ми беше истиот пасворд. А secret answer не ми теквит кој бесе. Ако знајте некој друг начин некако да влезам или некој совет да ми дајте ве молам кажете чарето да го најме.
Имам еден проблем: Се враќам една вечер дома одам на мсн и се е во ред. Станвам сабајлето пробвам да се уклучам ми велит грешен пасворд и пробав и од хотмаил истото грешен пасворд. Ај шо на мсн мие е грешен пасвордот сеа и на hi5 не можам да влезам пошо ми беше истиот пасворд. А secret answer не ми теквит кој бесе. Ако знајте некој друг начин некако да влезам или некој совет да ми дајте ве молам кажете чарето да го најме.
Изгледа тоа е ама не ми текнува тајниот одговор. Ако знајте како да мојме да влезиме ако не здравјеДа не ти го сменил некој пасвордот?
Кога ќе излези Beta2 верзијата на 9кава да не знај некој?