МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
А наградата која е?
хаха не знам, нигде немаат соопштено. И да не им дадат награда, бар оние што ќе бидат до крај ќе научат да танцуваат, а и тоа не им е малку, наместо да даваат пари по приватни часови. :D

Ова ми звучи интересно...нешто како Се за љубов мејби :)
се за љубов е за селандурии
ова е како 8ми кат на ХРТ
така да има разлика од светлосни години :D

се за љубов е за селандурии
ова е како 8ми кат на ХРТ
така да има разлика од светлосни години :D

Што знам ја ХРТ не ја следам многу, ма да и сител па ич, ама така ме асоцираше :D

Само кај мене заебават гласот кога имат серии, сношти на Фринџ, на Менталист, имаше звук ама тоа шо го зборвеја актерите не се слушаше, само звуците и музиката од позадина.

И како ви се чинеше квизот на МТВ. Според мене полн погодок, токму вакво нешто фалеше, забавна едукативна емисија од домашна продукција.

Пола саат во вечерен термин за нешто норнално за разлика од гледање затупувачки турски серии.

Доста добар и динамичен ми се чини новиов квиз на МТВ, право освежување :) За разлика од она со кутиите на Сител, нити знаење нити ништо :tapp:
Ми се чини дека имаат земено елементи од квизов Слагалица од РТС..

Само уште ми е малце чудно со пријавувањево. Уште одамна се пријавив, баш би сакал да се пробам, само досега немам добиено никаков повратен одговор. Али ОК да не критикувам одма, ваљда оди регуларно ова..

А да, арно ме потсети колега, ова е квиз, а не она срање што е на Сител со Лила, тоа е „турска серија“ квиз, мозкот се изклучува и само гледаш некои кутии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom