МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Многу просто лого , подобро старото да го изменеа стилски.

hrt_logo-veliko.jpg

Ова е пример за стилски изработено лого
Вака да беше кај нас ќе речеа „шо е ова, тетрис ли ќе си играме“ .. :D
Јас не знам во друга земја да се расправаат за тоа какво било логото на национален или друг јавен сервис. Подложно е на измени, башка прв ден е, ќе се навикнете.

Студиото беше сосем пристојно, верувам најдоброто моментално во Македонија? На логото ќе се навикнеме. Само да бидат објективни, сепак е национална телевизија и нека ги следат новите трендови од аспект на серии, филмови и шоуа. Се надевам дека "Талкачи" и чичкото со вселенските бродови и закопаното злато нема да се дава повеќе (каква забеготина се хахахаха). :D

Ми се допадна многу што на дневникот бегаа од оној стереотип на презентација па пробаа со малку хумор. Плус од мене.

Супер им е студиото. Од кога ќе почнат да дават CSI

Вака да беше кај нас ќе речеа „шо е ова, тетрис ли ќе си играме“ .. :D
Јас не знам во друга земја да се расправаат за тоа какво било логото на национален или друг јавен сервис. Подложно е на измени, башка прв ден е, ќе се навикнете.
Малку потешко ќе се навикнам на ова лого но што да се прави :D

Што па толку мрчите против логото? Се согласувам дека не е ништо посебно, али ме заболе кога види каква програма даваат.

Нема да хејтам бидејќи без разлика на се ова е еден редок историски момент и огромна промена на МТВ. Студиото им е супер, ми се допаѓа тоа што сликите се менуваат во позадина. Може да размислат вестите да ги водат во пар. Логото малку безвезе ми стоеше во ќошот, ама ќе се нвикнеме бидејќи во секој случај е подобро од предходното. Конечно барем мл дел од парите кои ги собираат ги трошат на правилно место.

Бранка Станковска. Женава како зборува македонски јазик, каква дикција има, да се заљубиш едноставно во нашиов јазик...:love:

Плус едно рече: Ве молам да зборувате на совршен македонски јазик и таа пуста знае како се сакати нашиов ненасушен кутар јазик.

Многу ме нервира тоа што секогаш мора да хејтате... било да е добро или лошо направено.Што да се прави кога сме таков никаков народ.
Студиото е супер, како за почеток супер беа вестите.. имаат малку поинаков начин на презентирање. Сигурна сум дека во иднина ќе биде уште подобро.
А инаку мислам дека МТВ се далеку понезависни од Сител.
Ќе има филмски хитови, мнооогу добри серии, емисии, шоуа итн... нешто што го нема на другите ТВ.
Така да ако ви се гледа гледајте МТВ а ако не гледајте турски срања

Ѕверско изгледа студиото само што логото ми е ептен партиско... подобро само бројката да стои, не знам зошто мора скратенката или пак нека биде невидливо бело, поубаво изгледа така.

Кое партиско бе,боите на државава какви се? Иначе не е нешо нај,посебно коцката помала можеше да биде и кецот,ама тоа е.

aман на сите вас у глава ви е само политика:tapp:

и дај малку треба да се навикнеме вака сега ние се чудно дека наеднаш се ново

се си беше супер и одлично

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom