МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Фалат уште Менче Точи и онаа што ја врти главата како вртелешка. До вчера го критукуваа и мрзнеа под шатор, од денеска ќе го фалат и ќе се топлат во големата зграда. :tapp:

Ѕверско изгледа студиото само што логото ми е ептен партиско... подобро само бројката да стои, не знам зошто мора скратенката или пак нека биде невидливо бело, поубаво изгледа така.

Се е супер уште да се уиграат како што треба. Се надевам нема да стават партиско нискоинтелигентно војниче за шеф па да посере се.

Инале гласот е срање (синхронизацијата).

HD каналот е празник за очи, ептен профи студио!

За дневна ( весници ) главен уредник им е сопственикот на Курир па види ти сега.

Кој не го погледнал отворањето на дневникот на мтв1 со Б. Станковска и Б. Крстевски може да го погледне видеово.
Според мене е супер и студиото и логото, браво за МРТ и нека редат успеси на полето на гледаност. И дај престанете да мешате во се политика.

ХАРИ ПОТЕР,300,ТОЈ ФИЛМОТ СО ВИЛ СМИТ СО КУЧЕТО (ЦРНЕЦ,ЦРНО КУЧЕ И СЕ ТОА НОЖЕ СЕ ДЕШАВА),ТОД СВИНИ, АААААААА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
приватни телевизии сак ит !!!!

РАДИОДИФУЗНА ТАКСА-ШАТ АП ЕНД ТЕЈК МАЈ МАНИ ТВАЈС

Добро де, шо сите сте се фатиле за логото? Као демек Сител, Канал 5 имаат кујзнае какво лого...

Знаете зошто ви е грдо? Дека очекувавте кујзнае какво, да блеска и слично. Таман си е логото, студиото е прекрасно, прогрмата исто што ќе ја емитуваат... така да доста само пљукате.

Ако не, глејте си турски серии на Сител и доста мрчите.

Ѕверско изгледа студиото само што логото ми е ептен партиско... подобро само бројката да стои, не знам зошто мора скратенката или пак нека биде невидливо бело, поубаво изгледа така.

Јас не знам како во 1991ва избравме ВМРОвско знаме...

Ако логото е ВМРО-вско, тогаш и студиото е СДСМ-вско (дека нели сина боја преовладува).

Ах бре, Македонче :tapp:

Како за „прв“ дневник океј е, нормално без разлика што се долги години низ телевизиите овие новинари, сепак во овакво студио прв пат се среќаваат, па преовладува трема.
За понатаму како што ќе течи времето ќе се подобруваат, додуша на мене освен спортски вести, другото и не ми е битно како тоа ќе изгледа, па нема ни потреба толку да мрчам, дали биле про владини или не. Сите си знаеме за себе што и како е..
Логото е тоа, битна е програмската шема од сега па натаму, да не биде да се исфураат на почеток, и на лето пак со тропски горештини, но верувам, кога веќе тргнаа со вложување, ќе продолжат.

Ало ретарди? Да, ви се обраќам на сите вие што викате дека логото било партиско! Знамето на Република Македониjа е партиско?! Црвено и жолто се боите на знамето на МАКЕДОНИJА а црвено и црно се боите на знамето на ВМРО.
Продужете со хеjтање..

И Телма се поправи со програмата. Тоа е мораше некој да почне за другите да го следат.

Многу просто лого , подобро старото да го изменеа стилски.

hrt_logo-veliko.jpg

Ова е пример за стилски изработено лого

Ало ретарди? Да, ви се обраќам на сите вие што викате дека логото било партиско! Знамето на Република Македониjа е партиско?! Црвено и жолто се боите на знамето на МАКЕДОНИJА а црвено и црно се боите на знамето на ВМРО.
Продужете со хеjтање..
Остај ги, што разбираат. Се фатиле за политика, а не си ги знаат националните бои. И после биле патриоти. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom