МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
И јас мислам дека толку ќе биде од изненадувања за серии. И така од овие сега купиле по 2 сезони само. Од Симпсонови само 1 сезона.

Зависи се од гледаност, ако никој не гледа нема зошто да купуваат понатака.

Луѓе знае ли некој дали ќе даваат годинава Пренос од оскарите на Мтв?Не сум сретнал реклама дека ќе даваат па затоа прашувам

Не мислам дека тоа може да биде проблем. МТВ сама по себе секогаш прави така. Пред 3 години откупија некои филмови и емисии, па потоа цело време ги репризираа. Сега одеднаш даваат неколку серии, па не верувам дека ќе се потрудат и по нив да продолжат со нови.
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 22:53 ---
Луѓе знае ли некој дали ќе даваат годинава Пренос од оскарите на Мтв?Не сум сретнал реклама дека ќе даваат па затоа прашувам
На Сител ќе ги има, не на МТВ

Не мислам дека тоа може да биде проблем. МТВ сама по себе секогаш прави така. Пред 3 години откупија некои филмови и емисии, па потоа цело време ги репризираа. Сега одеднаш даваат неколку серии, па не верувам дека ќе се потрудат и по нив да продолжат со нови.
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 22:53 ---

На Сител ќе ги има, не на МТВ

E многу убаво.Ќе го пропуштам годинава сигурно....(n)

И што бидна со ова?
Заврши Спартак пред неколку недели каде и да е и другите серии ќе завршат.
Ќе има нешто друго?
Гледаност на серииве има или пак сите гледаат турци ?

Јас ги глеам секоја вечер, јако ми е дека нема реклами и асално серија неам глеано на ТВ од Сопранови кога идеа на А1 покојна.

Дали имаат глеаданост или не, кур не ме боли, им плаќам такса и со тоа ги плаќам сериите, не им ги плаќа ни Ариљеметал, ни ВИП ни Мобимак, нека ја продужат Спартак да не им ебам тоа хоштаплерите.

Simpsons 2 дена у ред не јебат ....мамата у пичка со НОЖ ! xD

Ги изгледав вечерва спортските вести, презентер Драган Николовски, одлични анализи за ракометот и ватерполото, прилози за македонскиот фудбал и македонската кошарка, од страна на Тони Стојановски,Горан Стерјов и Драган Николовски, со еден збор (смајли) :cuc:

Ги изгледав вечерва спортските вести, презентер Драган Николовски, одлични анализи за ракометот и ватерполото, прилози за македонскиот фудбал и македонската кошарка, од страна на Тони Стојановски,Горан Стерјов и Драган Николовски, со еден збор (смајли) :cuc:
Многу професионално се гледа од километар,и многу подобро одколку другине сакати телевизии како шител и анал 5.Нивната спортска редакција им е катастрофа.Само информации знаат да пренесуваат,никакви анализи нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom