МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Покрај ЦСИ Мајами и Лас Вегас,Госип гирл,Спартакус (рекламите за Спартак намалија така да кој ги знае) следно на МТВ е Менталист и Фринџ

:cuc: :cuc: :cuc:

Покрај ЦСИ Мајами и Лас Вегас,Госип гирл,Спартакус (рекламите за Спартак намалија така да кој ги знае) следно на МТВ е Менталист и Фринџ

Овие претераа. Со овие 2 серии се само најдобра телевизија кај нас! :D

Аууу, не е можно ова. Не знам шо да прокоментирам. Во таа чест утре ќе ја платам сметката. :D

Пресреќен сум за ФРИНЏ! :)

Еве и за Gossip Girl...

Јас се извинувам што ќе ум кажам дека доста каснат. на хтв веќе фринџ пред неколку години идеше сезона 1 и јас таму ја гледав серијата, останатите сезони ги симнав преку нет и може сега да го повторам четивото :) Инаку за тие што прв пат ќе се запознаат со серијата ќе им биде интересно претпоставувам, но колку се таквите по број покрја нет и сателитска не знам.

Страшна работа стана ова со МТВ. Браво!

МТВ ќе испадне броj 1 телевизиjа во Македониjа. Од аутсаjдер до првак :) Единствени ќе бидат со толкава понуда на американски квалитетни серии. Шител и Анал 5 немаат ниту една американска сериjа и го отупеjа народов со турско срање.
Добро е кога парите за радиодифузна не одат само во нивните џебови туку и во купување на нови програми.
Големо браво :)

Јас се извинувам што ќе ум кажам дека доста каснат. на хтв веќе фринџ пред неколку години идеше сезона 1 и јас таму ја гледав серијата, останатите сезони ги симнав преку нет и може сега да го повторам четивото :) Инаку за тие што прв пат ќе се запознаат со серијата ќе им биде интересно претпоставувам, но колку се таквите по број покрја нет и сателитска не знам.
На Universal програмата на кабелските шо ја има, моментално ја даваат втората сезона од Mentalist. Каснат МТВ, но добро е тоа што ја подобруваат и зголемуваат програмската шема.

Не се радувајте предвреме почекајте пров да видиме па после да коментираме „Браво МТВ ќе биде најдобра тв" , ,да не биде ќе дадат само една сезона од сериите и после пак да почнат со репризи на Тропски Горештини ,Народни приказни,Мечето ушко,Грашковци,Були Були.. сите тие емиувани по незнам кој пат на МТВ 1

Бравос, супер Фринџ ќе го даваат на МТВ , се повеќе и повеќе ми се допаѓа како работат во МТВ (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom