МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Француска пренесуваа, ваљда не се покажало ко шо треба... :)

Англиска или италјанска, а може и двете :D
Италјанска е можно Премиер неверуем дека е можно да го пренесуаат :)

Ништо чудно да прават нов канал, бидејќи неможи само на спорт да се ориентираат на првиот канал, а собранискиот е за собрание..

Ништо чудно да прават нов канал, бидејќи неможи само на спорт да се ориентираат на првиот канал, а собранискиот е за собрание..
Нема шансе немаат толку пари за преноси :D

Нема шансе немаат толку пари за преноси :D
Па ЛОИ, ЕП, Ф1, ЛШ и сигурно ќе земат некое првенство од есен, мислам на првенство во наши рамки, дали ракомет, фудбал, кошарка.. СЕХА лигата ако опстани ќе пренесуваат..
Можи ќе изненадат со Аргентинско/Бразилско првенство, бидејќи другите не се достапни ..
Спорт мислам има доволно, сеа на нешто друго треба да се ориентираат.

Конечно да видам некоја асална програма а не само турски и индиски серии да гледаме. Браво за МТВ уште и европското првенство да го даваат а мислам дека ќе го даваат и ќе биде одлично.

Сега оди вест дека во сабота во 08:00 на МТВ1 ќе одат квалификациите за пол позиција во Ф1. ;)

Конечно да видам некоја асална програма а не само турски и индиски серии да гледаме. Браво за МТВ уште и европското првенство да го даваат а мислам дека ќе го даваат и ќе биде одлично.
ќе го даваат европското и олимпијадата во Лондон...така прочитав ја

Uste da stavat digitalni predavateli niz cela Makedonija pa da mozi so merak da se gledaat prenosite.Imam kablovska ama slikTa mu e shit na Mtv i Sobraniski...belki do Ep vo fudbal ja pokrijat cela Mk so digitalen signal...

Шо ја обновила, еден филм за Исус не дадоа, е за време на кУмунистичка династија, мал си ти тоа не знаеш, од понеделник, до недела се библиски филмови даваа, секој ден Исус ги ставаа на крст а вечерта го вадат, и утре дента пак исто, тоа глумецот коа ќе го видиш ,абе и ти ќе се расплачеш за маките негови, а сеа шо? Ништо...

италианско првенство на Мтв немат шанса бар Бранче кажа на почеток од оваа сезона дека била одкупена на уште 5 6 години така да ...

Шо ја обновила, еден филм за Исус не дадоа, е за време на кУмунистичка династија, мал си ти тоа не знаеш, од понеделник, до недела се библиски филмови даваа, секој ден Исус ги ставаа на крст а вечерта го вадат, и утре дента пак исто, тоа глумецот коа ќе го видиш ,абе и ти ќе се расплачеш за маките негови, а сеа шо? Ништо...
Само за велигден и божиќ се даваат религиозни филмови...? То ќе му дое исто ко "верниците" само на велигден и божиќ ко одат на црква.

Бре мајката, за се наоѓате причини ебаго... само да се критикувало, македонска работа.

demotivacijamk_Radiodifuznata-taksa-Konechno-se-isplakja_133434449831.jpg

Тоа бе МТВ,тоа ! :icon_lol:

Се креваат полека на нозе,сега малку и логото да го сменат/средат,да имаат малку и забавна програма,и ќе бидат пак меѓу најгледаните. ;)

Само за велигден и божиќ се даваат религиозни филмови...? То ќе му дое исто ко "верниците" само на велигден и божиќ ко одат на црква.

Бре мајката, за се наоѓате причини ебаго... само да се критикувало, македонска работа.
Ебаго, иронија и сарказам :cenzura:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom