gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
Си било некое детенце во прво одделение и учителката го прашува на гранка стојат 10 врапчиња пука ловџија и отепал 2 колку останале?
8 учителке!
Е не се 8 другите од страв избегале а ми се допаѓа како размислуваш.
А јас учителке можи да поставам едно?
Прашај вика...
Е вака, ако стојат 3 жени една до една и едната лижи сладолед од горе до доле, другата го лапа цел, а третата само на врвот полека лижи, која од нив е мажена?
-Таа шо го лижи цел?
-Не, таа шо има бурма на прстот.. но ми се допаѓа како размислуваш.
еланка од Шумадија прв пат во животот доаѓа во Белград. Оди по улиците и се чуди: јао види ти ово, види ти оно, се било ново за неа. Одејќи така дошла до некој кварт со згради.Некоја домаќинка само што си завршила работа со сопругот и си ја тресела постелнината преку тераса коа паѓа кондомот на главата на селанката. Оваа вчудоневидена погледнува нагоре и прашува. ууу шта је ово???а домаќинката и одговара... ееееее..ми се овде је*емо! А селанката и одговара...и ми се у селу је*емо али кожу ку *цу не деремо!!!
8 учителке!
Е не се 8 другите од страв избегале а ми се допаѓа како размислуваш.
А јас учителке можи да поставам едно?
Прашај вика...
Е вака, ако стојат 3 жени една до една и едната лижи сладолед од горе до доле, другата го лапа цел, а третата само на врвот полека лижи, која од нив е мажена?
-Таа шо го лижи цел?
-Не, таа шо има бурма на прстот.. но ми се допаѓа како размислуваш.
еланка од Шумадија прв пат во животот доаѓа во Белград. Оди по улиците и се чуди: јао види ти ово, види ти оно, се било ново за неа. Одејќи така дошла до некој кварт со згради.Некоја домаќинка само што си завршила работа со сопругот и си ја тресела постелнината преку тераса коа паѓа кондомот на главата на селанката. Оваа вчудоневидена погледнува нагоре и прашува. ууу шта је ово???а домаќинката и одговара... ееееее..ми се овде је*емо! А селанката и одговара...и ми се у селу је*емо али кожу ку *цу не деремо!!!