dazn kosta 45evra mesecno ili na naski 2700 denari mesecnoОригинален 4K стрим може да се види во Discovery+ UK, SKY, Molotov и слични сервиси. Да не правиме муабет DAZN каков квалитет на слика има во 1080p. Оваа боранија што ја нудат тука нема допирна точка со 4K
За квалитет зборуваме. А ти сакаш за 5 евра месечно 4К да гледаш?dazn kosta 45evra mesecno ili na naski 2700 denari mesecno
traveler i drugiot kanal sto se vo 4k sto go imaat na move tv, slikata e fenomenalna,За квалитет зборуваме. А ти сакаш за 5 евра месечно 4К да гледаш?
Нормално дек е скапо. Изговорот дека е скпо со квалитетот се две различни работи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема потреба да имам. Имам буквално се што можеш да замислиш дека постои за гледање. Traveler и другиот канал сликата е СОЛИДНА, и е далеку од 4K.traveler i drugiot kanal sto se vo 4k sto go imaat na move tv, slikata e fenomenalna,
imas move tv ili nemas ?
Da, skoro site kanali sto emituvaat HD signal se vo HDNa MOVE dali arenite premium se HD?
Gledam kaj niv vo listata ne e naglaseno deka se hd,dodeka kaj drugi kanali pishuva do naslovot hd.
На Msat до насловот нема HD на овие канали и сликата е нешто малку послаба така да може да се пише дека не се целосна слика HD.Na MOVE dali arenite premium se HD?
Gledam kaj niv vo listata ne e naglaseno deka se hd,dodeka kaj drugi kanali pishuva do naslovot hd.
Prasaa za MOVE ne za mSATНа Msat до насловот нема HD на овие канали и сликата е нешто малку послаба така да може да се пише дека не се целосна слика HD.
Добро јас да пишам дека и на Msat нема ознака HD на името пишано во листата.Prasaa za MOVE ne za mSAT
Tocno eEurosport треба да има уште 6 канали за време на олимпијадава. Што значи Еurosport 3, 4, 5, 6, 7 и 8 канал плус сегашниве 1 и 2 и оној еден 4к канал. Биле во тест фаза.
Ова го прочитав на српскиот RTV форум.
Дали истиве ќе се дел и од други оператори претпоставувам дека ќе се, кој оператор не би сакал да ги има ама ќе видиме.
Da, dodadeni se na Move, na mSAT ne sum vo moznost da proveram vo momentov.Дали се додадени Eurosport 3 до 9 канал?
Во Србија ги додале тие канали.
Ај да се надеваме и други оператори дека ќе ги пуштат.Da, dodadeni se na Move, na mSAT ne sum vo moznost da proveram vo momentov.