MONTE-CARLO ROLEX MASTERS 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Со колку % од своите сили Новак ќе го освои турнирот

• 50%

Гласови: 5 9,4%
  • 60%

Гласови: 3 5,7%
  • 70%

Гласови: 6 11,3%
  • 75%

Гласови: 6 11,3%
  • 80%

Гласови: 5 9,4%
  • К**ур ќе освои Новак.

Гласови: 28 52,8%

• Вкупно гласачи
    53
Статус
Затворена за нови мислења.
171 km/h каде што се спојуваат линиите во аголот точно под 90 степени проектил форхенд винер Монфа. :cuc: Поенот беше иначе на 40-15 Надал сервис 1-1 во гемови.

Лош Надал денес, поприлично. Ми иде на кур со ова пасивноста на брејк шанси, ми иде преку ТВ да му влезам и да го рашљакам.

9 титула во Монако , убедливо најмногу титули на еден Мастер , и се израмна со Ѓоковиќ со 28 титули. :bravobe:

Ех се израмна. Нели Бог на тенисот е овој, што никој никогаш не бил подобар од него ? :(

ВАМООООООООООООООООООООООООООООООООООООССССССССССС
13043435_10209293709328570_4998598374777313280_n.jpg

Ова е тој убитачен поглед, ми се допаѓа ваквиот Рафа :jeeee:

Не сум многу задоволен од изданието во финалето, али титула си е титула, конечно голема после Мадрид 2014 или подобро речено Ролан Гарос истата година.
Идеме сега по Барселона мајсторе. :oeoeoe:

kaj go prochita toa , link ?[DOUBLEPOST=1460909193][/DOUBLEPOST]najposle ja vrati samodoverbata,ke nemate sega opravduvanja :)
Па нели беше до "годините" и повредите шо го јадеа.После 2:30 саати играње ваков исцрпувачки тенис, изгледаше ко тогаш да почнал мечот.Човеков дефинитивно може да игра како некогаш само треба да ја среди главата и да има континуитет, ама проблемот е што со ваков Новак може и тоа нема да биде доволно.

Последно уредено:
Па нели беше до "годините" и повредите шо го јадеа.После 2:30 саати играње ваков исцрпувачки тенис, изгледаше ко тогаш да почнал мечот.Човеков дефинитивно може да игра како некогаш само треба да ја среди главата и да има континуитет, ама проблемот е што со ваков Новак може и тоа нема да биде доволно.

Баш пред финалето Надал изјавил дека никогаш нема да биде стариот Рафа.

ne,ne,nikogash nemam kazano jas deka e povreda I godini posredi za kolapsot na Rafa,tuku deka se chisti od hemija najgolem del,I vtoro nemoznosta da trcha vo rikverc I da se vleche na forhend. By the way,hipoteticki de,denes da beshe Nole na mestoto na Monfils ,so vakva igra na Rafa,teshko da zemeshe vkupno 6 gema.

Шала на страна ма на турниров Надал покажа игра налик на онаа старата а која ја немаше во последниве две години. Што е тое што го има сега а го немаше во изминатиов период? Не е ни форхенд ни бекенд туку фактот дека во третиот сет игра подобро отколку во првиот и тоа после два и кусур сати. Таква особина моментално има само Новак и затоа е толку доминантен. Ако Надал го задржи ова ниво ќе има добри мечеви во наредниве турнири. Е сега дали Надал е доволно спремен да го победи Ноле, мислам дека сеуште не ама е најблиску од сите посебно на РГ на +28степени кога Ноле е најранлив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom