Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dobra taktika,dobar tajming,losha gluma
kako dobar poznavach na likot I delata na Djovak mene taka mi deluvashe , ama who knows. Vprochem ,mu ja slushna li izjavata ,,dobro ke mi dojde ovoj odmor,, . Tankal ili ne ,undercover e prv pat srekjen shto izgubi Djovak,iskreno navivav da izgubi. Prvo ,mu treba odmor, vtoro ,epten ke se iscadeshe vo 4 dena zbien raspored I treto,celta e RG . Da , mislam deka kalkulirashe so porazot.[DOUBLEPOST=1460577747][/DOUBLEPOST]Сакаш да кажиш дека Новак намерно изгубил денес или не те разбрав добро?
kako dobar poznavach na likot I delata na Djovak mene taka mi deluvashe , ama who knows. Vprochem ,mu ja slushna li izjavata ,,dobro ke mi dojde ovoj odmor,, . Tankal ili ne ,undercover e prv pat srekjen shto izgubi Djovak,iskreno navivav da izgubi. Prvo ,mu treba odmor, vtoro ,epten ke se iscadeshe vo 4 dena zbien raspored I treto,celta e RG . Da , mislam deka kalkulirashe so porazot.Сакаш да кажиш дека Новак намерно изгубил денес или не те разбрав добро?
ХехеКур ќе освои Новак.