MONTE-CARLO ROLEX MASTERS 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Со колку % од своите сили Новак ќе го освои турнирот

• 50%

Гласови: 5 9,4%
  • 60%

Гласови: 3 5,7%
  • 70%

Гласови: 6 11,3%
  • 75%

Гласови: 6 11,3%
  • 80%

Гласови: 5 9,4%
  • К**ур ќе освои Новак.

Гласови: 28 52,8%

• Вкупно гласачи
    53
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде Џовак, сега оди таму конобар во новиот ти ресторан во Монако, пушти нешто од Мухарем Сербезовски и удри на шљангерицата.

za nekoja godina golem skandal, tankal za da go osvoi ovogodinesniot RG. :vozbud:

И Весели му е поголема конкуренција на Џовак од Фед и Рафа.

klasicno tankanje be. mu se moze, 500 000 poeni pred vtoriot, stana rekorder za mastersi, ne brani nisto u Madrid. a i ne mu e prv pat neli. :toe:

Сакаш да кажиш дека Новак намерно изгубил денес или не те разбрав добро?
kako dobar poznavach na likot I delata na Djovak mene taka mi deluvashe , ama who knows. Vprochem ,mu ja slushna li izjavata ,,dobro ke mi dojde ovoj odmor,, . Tankal ili ne ,undercover e prv pat srekjen shto izgubi Djovak,iskreno navivav da izgubi. Prvo ,mu treba odmor, vtoro ,epten ke se iscadeshe vo 4 dena zbien raspored I treto,celta e RG . Da , mislam deka kalkulirashe so porazot.[DOUBLEPOST=1460577747][/DOUBLEPOST]
Сакаш да кажиш дека Новак намерно изгубил денес или не те разбрав добро?
kako dobar poznavach na likot I delata na Djovak mene taka mi deluvashe , ama who knows. Vprochem ,mu ja slushna li izjavata ,,dobro ke mi dojde ovoj odmor,, . Tankal ili ne ,undercover e prv pat srekjen shto izgubi Djovak,iskreno navivav da izgubi. Prvo ,mu treba odmor, vtoro ,epten ke se iscadeshe vo 4 dena zbien raspored I treto,celta e RG . Da , mislam deka kalkulirashe so porazot.

Добро бе луѓе, дали стварно мислите дека спортист како Новак со победнички менталитет колку сите останати играчи вкупно, некогаш би помислил да загуби меч?
Е уште ова не верував дека некогаш ќе го слушнам како изговор. :D

Имало утакмици кога танкувал на пример, али сеа баш не му одговараше да го праи тоа и мислам дека нема збор од таква работа.

Мадрид почнува од први мај, Рим недела дена подоцна, а РГ некаде од 20ти мај
Значи ако иде у финале на сите три за 34-35 дена ќе му се соберат 17 меча, тоа е премногу.
Затоа беа потребни неколку во Монте Карло за да може еден од Мадрид и Рим да го игра ради реда шо се вика

Само нека го освои РГ друго небитно, ако сака и од треторазредни играчи ко Надал нека губи во второ коло на мастерси:icon_mrgr::icon_mrgr:

Утре ама фина програма. Цел ден да си гледа човек. И денес гледав доста и сум презадоволен, посебно споредено со очоболот од последните турнири низ америка што беа.

Енди Мареј одличниот на земја. :kafence::ROFLMAO::ROFLMAO:
Пер се спрда со него, 4-1 е а веќе му има 4-5 ритерн винери забиено. :ROFLMAO: Каква разлика во квалитетот, чудесија. Е тука сеуште е во игра опцијата Пер да се распадне, пошо го знаеме сите каков е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom